Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IoT-ratkaisujen suunnittelua myös erittäin vaativaan lääkinnällisesti käyttöön - Internet of Medical Things solutions

TarjontaInformaatiota keräävien lääkinnällisten laitteiden määrä kasvaa nopeasti. Datan hyödyntäminen ja liitettävyys voi luoda uuden liiketoimintamallin tai kilpailuetua yrityksellesi ja tuotteillesi. Lääkinnällisiin ohjelmistoihin ja -laitteisiin keskittyneen suunnittelupalveluiden kautta saat validoidun lopputuotteen, joka täyttää kaikki asiaankuuluvat viranomaisvaatimukset.

Voimme tarjota kokemustamme IoT-liiketoiminnan ja ratkaisujen alueella tarvittaessa alusta lähtien. Konseptoinnin aikana perehdymme ideasi potentiaaliin, arvioimme tuotteen tai palvelun mahdolliset riskit kuten teknologiavalinnat ja sääntelyyn perustuvan lähestymistavan. Kehitysprojektin saat avaimet käteen -vaihtoehtona tai toimimme asiantuntijatiiminä joustavasti tarpeidesi mukaan.

Osaamista löytyy laitesuunnittelusta ja radioratkaisuista sekä sulautetusta softasta aina pilviympäristöihin ja datan analysointiin ja käyttöliittymiin asti. Rakennamme tarvittaessa ratkaisun yleisimpiin julkipilviin tai privaattipilveen kumppaniverkoston datakeskuksiin Suomessa. Innokas Medical:lla löytyy näyttöjä kokonaisvaltaisesta tietoturvan suunnittelusta.

Pinterest
Innokas logo

Innokas:n tarjonta

IoT

Lisätietoja

Innokas:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Innokas:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT

Innokas:n IoT -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Innokas kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia