Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IoT - hypestä tuottavaksi liiketoiminnaksi

post_image

TarjontaOnko tavoitteenasi tehostaa toimintaa, kasvattaa bisnestä tai luoda uusi, datapohjainen palvelu? Saat meiltä tarpeidesi mukaisen IoT-ratkaisun ja pääset seuraamaan reaaliaikaista dataa haluamastasi prosessista, laitteesta tai tuotteesta. NB-IoT-verkkoteknologian avulla voit kytkeä suuren määrän laitteita verkkoon edullisesti ja luotettavasti sekä keräät tarvittaessa dataa myös kuuluvuusalueeltaan haastavista kohteista, kuten maan alta.

Tammikuussa 2019 avattu kaupallinen 5G-verkko tuo uutta potkua myös IoT-ratkaisuihin - dataa on mahdollista kerätä entistä enemmän ja sitä saadaan siirrettyä entistäkin nopeammin. Lue lisää IoT-ratkaisuistamme.

Pinterest
Telia logo

Telia:n tarjonta

IoT

Lisätietoja

Telia:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Telia:n tarjontaa

Telia:n IoT -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Telia kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia