Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Integraatiot ja API-hallinta ovat yrityksesi digitalisaation moottori

post_image

TarjontaTietojen, prosessien, palveluiden ja laitteiden yhdistäminen on liiketoiminnan kehittämisen perusedellytys. Toteuttamalla integraatiot liiketoimintalähtöisesti, olennainen tieto on nopeammin ja hallitummin hyödynnettävissä kaikkialla, missä sitä tarvitaan. Tämä mahdollistaa sisäisen toiminnan, kumppaniyhteistyön ja uusien palveluiden tehokkaamman kehittämisen.

Suomen vahvimpana integraatio- ja API -talona rakennamme asiakkaillemme ennakoivan ja liiketoimintalähtöisesti ohjautuvan integraatio- ja API -kyvykkyyden.

Lue lisää >>

Pinterest
Digia Oyj

Digia Oyj:n tarjonta

Integraatiot

Lisätietoja

Digia Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Digia Oyj:n tarjontaa

Digia Oyj:n Integraatiot -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiCase Kokkolan Energia: Integraatioalusta luo perustan Kokkolan Energian digikehitykselle ja tiedolla johtamiselle

Integraatioalusta luo perustan Kokkolan Energian digikehitykselle ja tiedolla johtamiselleKokkolan Energia halusi yhtenäistää Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Integraatiot, Raaka-aineet ja energia, Toteutustyö, dell boomi

Premium

ReferenssiDigia toimitti NetSuite-ratkaisun Saksaan Trimble Forestry GmbH:lle

Trimble Forestry Europe on kansainvälisen konsernin metsäteollisuutta palvelevan divisioonan osa, joka muodostui Fifth Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Taloushallinto, +20 muutaToiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Oracle, Prosessiteollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, NetSuite, NetSuiteERP, Oracle NetSuite, pilvipalvelut, maksuliikenne, viranomaisraportointi, Toiminnanohjaus, taloudenohjaus, pilviERP, kulunhallinta

Premium

ReferenssiHIFK:n myynnin maalin teossa auttaa Microsoft Dynamics 365

HIFK:lla otettiin Microsoft Dynamics 365 -pohjainen toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön syksyllä 2017.HIFK:lla Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, +22 muutaMyynti, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Käyttäjähallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Microsoft, Järjestöt ja yhdistykset, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Microsoft Dynamics 365, Toiminnanohjaus, asiakaspalvelu, asiakaspalvelujärjestelmä, liiketoiminta alusta, liiketoiminta-alusta, jääkiekko, HIFK

Premium

ReferenssiCase Kennel-Rehu: Parempaa käytettävyyttä ja uusia toimitustapoja verkkokauppaan

Parempaa käytettävyyttä ja uusia toimitustapoja – Kennel-Rehun verkkokauppa taipuu moneen jatkossakinLihatuotteita Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Myynti, Integraatiot, Verkkokaupparatkaisut, +4 muutaMagento, Toteutustyö, Magento 2, B2C-verkkokauppa

Premium

ReferenssiMicrosoft Dynamics 365 taipuu Valion toimittajahallintajärjestelmäksi

Valio etsi toimittajahallintaan ratkaisua, joka olisi mahdollisimman visuaalinen, selkeä ja melko paljon automatisoitu”Meillä Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, +14 muutaMyynti, Projektinhallinta, Integraatiot, Käyttäjähallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Microsoft, IT, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Microsoft Dynamics 365, Dynamics 365, microsoft dynamics

Premium

ReferenssiTrimble Forestry Europe laajensi NetSuite-ratkaisuaan

Digia toimitti Trimble Forestry Europelle NetSuite OneWorld -taloudenohjausratkaisun."Teemme metsäalan tarpeisiin it-ratkaisuja, Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +26 muutaProjektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Big Data, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Oracle, Asiantuntijapalvelut, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, NetSuite, Oracle NetSuite, Toiminnanohjaus, taloudenohjaus, liiketoiminnan hallinta-alusta, tytäryhtiöt, tytäryhtiötoiminnat, NetSuite OneWorld

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digia kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Verkkokauppajätti Amazon tuli Pohjoismaihin - Ruotsin Amazon.se avautui
Pikaruokaketju Hesburger sijoittaa it-yritykseen - teknologian rooli ravintola-alalla kasvaa
Huomenna vietetään kansallista Salasanapäivää - live-hakkerointi näyttää, kuinka helppoa salasanan murtaminen on

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia