Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Datan jakaminen liiketoimintajärjestelmiesi välillä

post_image
Tarjonta

Integraatiot

Liiketoimintojen digitalisoiminen on johtanut siihen että yritysten data on jakautunut yhä useampaan palveluun. Vaikka eri järjestelmät on alun perin hankittu liiketoiminnan sujuvoittamiseksi, synnyttää hajanaisuus haasteita tilanteissa, joissa samaa dataa pitäisi hyödyntää useammassa paikassa. Järjestelmäintegraatioilla tietoa voidaan jakaa järjestelmien välillä, jolloin tiedon hallinnasta tulee helpompaa.

Suunnittelu ja Kehittäminen

Autamme sinua kartoittamaan millainen sinun toimintaympäristösi on ja millaiset integraatiovaihtoehdot voisivat sopia sinulle. Toteutamme ratkaisun sinulle joko paikallisesti tai julkipilvessä liiketoimintatarpeidesi mukaan. Hallitsemme erilaiset integraatioarkkitehtuurit: point-to-point, integraatioväylä ja api-arkkitehtuuri. Hyödynnämme kehittämisessä ketteriä menetelmiä (Scrum, Kanban, DevOps). Integroidun kokonaisuuden avulla yksinkertaistat sisäisiä prosessejasi, tehostat kommunikaatiota ja rationalisoit toimintasi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan.

Pinterest
Elenium Oy logo

Elenium Oy:n tarjonta

Integraatiot

Lisätietoja

Elenium Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Elenium Oy:n tarjontaa

Elenium Oy:n Integraatiot -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Elenium kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia