Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Innofactor® Innolog™ — Helppo ja kustannustehokas ratkaisu SOTE-sektorin henkilörekisterien käytön seurantaan ja lokitietojen hallintaan

post_image

TarjontaInnofactor® Innolog™ on tehokas ratkaisu sosiaali- ja terveysalan organisaatioiden keskeiseen haasteeseen – henkilörekisterien lokitietojen automaattiseen seurantaan. Ratkaisu on käytössä suurilla SOTE-toimijoilla Pohjoismaissa ja se soveltuu erinomaisesti suomalaisille organisaatioille.

Reaaliaikainen automaattinen lokitietojen seuranta mahdollistaa väärinkäytösten välittömän havainnoinnin

Innolog kerää ja analysoi lokitietoja tarvittavista henkilörekistereistä. Ratkaisu havaitsee poikkeavat ja epätavalliset rekisterihaut sisäänrakennetun, helposti muokattavan säännöstön perusteella ja tiedottaa niistä välittömästi.

GDPR-vaatimusten mukainen

Uusi EU:n tietosuoja-asetus edellyttää rekisterin hallinnoijia todentamaan henkilöstörekisterin käyttöhistorian. Innolog on GDPR-vaatimusten mukainen ja tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden henkilörekisteritiedon automaattiseen seurantaan.

Nopea ja kustannustehokas ottaa käyttöön kaikenkokoisissa organisaatioissa

Innofactor on toteuttanut Innologin käyttöönoton merkittävillä SOTE-toimijoilla Pohjoismaissa. Suomalainen, johtava teknologiaosaaminen takaa laadukkaan palveluiden ylläpidon.

Käytössä lukuisilla SOTE-sektorin asiakasorganisaatioilla

Innofactor on toteuttanut Innologin käyttöönoton merkittävillä SOTE-toimijoilla Pohjoismaissa. Suomalainen, johtava teknologiaosaaminen takaa laadukkaan palveluiden ylläpidon.

Lue lisää Innologista sivuiltamme!

Pinterest
Innofactor Oyj logo

Innofactor Oyj:n tarjonta

Tietohallinto

Lisätietoja

Innofactor Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Innofactor Oyj:n tarjontaa

Innofactor Oyj:n Tietohallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia