Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

InControl - seuraa, analysoi, ohjaa reaaliaikaisesti

post_image

TarjontaInvenco InControl mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan tuotannosta, varastoista, taloushallinnosta tai vaikkapa myynnistä.

Lisäksi voit InControl -ratkaisun avulla toteuttaa yrityksesi logistiikkaprosesseja tukevia ja ohjaavia sovelluksia sekä myös joustavasti muokata prosessien tavoitteita ja ohjata tavoitteiden kautta toimintoja.

Joustavaa ja helppoa

InControl-ratkaisussa voi olla useita lähdejärjestelmiä, jotka voivat olla sekä organisaation sisäistä että ulkoista dataa (esim. sosiaalinen media tai Tilastokeskuksen datat). Yhdistä ja analysoi useita prosessimittareita (ERP, MES, laatujärjestelmä, talous) yhdellä mittaristolla tai raportilla reaaliaikaisesti. Voit rakentaa kätevästi ja kustannustehokkaasti uusia älykkäitä syöttöpohjia ja integraatioita.

Sovellus toimii kaikilla päätelaitteilla (pöytäkoneet, tabletit ja älypuhelimet) ja kaikilla web-alustoilla.

Yksi sovellus, useita toimintoja

InControl tarjoaa yhdessä ohjelmistossa kaiken oleellisen: syöttöominaisuudet, integroinnin tietokantaan, raportoinnin, analysointivälineet ja web-pohjaisen julkaisualustan.

InControl on enemmän kuin raportointi ja business intelligence. Toteumatietojen lisäksi voit syöttää dataa, kommentoida tai asettaa tavoitteita BI-dataan – kaikki samassa työvälineessä. Ratkaisu sisältää tiedon hakemisen, prosessoinnin, tallentamisen ja visualisoinnin.

Kustannustehokas ratkaisu

InControl on valmis tuotealusta, joten se on käyttövalmis muutamassa päivässä. InControl Online sisältää valmiita raporttipohjia, joihin pystyt helposti tuomaan mitä tahansa dataa.

Kaikki toiminnot ovat samassa paketissa, eikä tällöin tarvita useita ja kalliita lisenssejä erilaisiin IT-ohjelmistoihin.

Lue ratkaisusta lisää sivuiltamme.

Pinterest
Invenco Oy

Invenco Oy:n tarjonta

Tuotanto

Lisätietoja

Invenco Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Invenco Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Invenco Oy:n Tuotanto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiReaaliaikainen tuotteiden elinkaaren hallinnan ketterä sovellus kasvuyritys iLOQ:lle

Nopean kasvu myötä iLOQ Oy:lle syntyi tarve kehittää tietojärjestelmiään vastaamaan kasvaneen tietomäärän Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Tuotanto, +12 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Laadunvarmistus, Microsoft, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, tuotteen elinkaaren hallinta, raportointi ja analysointi, johdon raportointi, raportointialusta

Premium

BloggausTyytyväiset työntekijät ovat Invencon korkean asiakastyytyväisyyden perusta

Kysyimme invencolaisilta, miten tyytyväisiä he ovat omaan työhönsä tällä hetkellä. Vastauksen keskiarvo oli 8,6 / 10, Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, +30 muutaLogistiikka, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Auditointi, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Master Data MDM, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Azure, Google, IBM, Microsoft, Open source, Oracle, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, työtyytyväisyys, rekrytointi

Premium

BloggausJäljitettävyys on nykyajan kilpailutekijä

Yksi yritysten laatuprosessien keskeisiä ja tärkeimpiä kilpailutekijöitä on tuotteiden raaka-aineiden, valmistusprosessin ja Lue lisää..

Tagit: Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, +12 muutaTuotanto, Analytiikka, Integraatiot, IoT, Laadunvarmistus, Microsoft, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto

Premium

ReferenssiMatkahuolto hyödyntää InControl Vuoro -sovellusta työvuorojen suunnittelussa

Matkahuolto on ottanut InControl Vuoro -työvuorosovelluksen käyttöönsä helpottaakseen päivittäistä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Tuotanto, +6 muutaAnalytiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Toteutustyö, Valmisohjelmisto

Premium

BloggausAsiakas teknologioiden ja uusien toimintatapojen myllerryksessä

On varmaankin elämän merkki, että aina juuri nykyhetkenä tuntuu tapahtuvan kaikkein eniten. Vaikka joku poliitikko sanoi Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Hankinta, HR, +52 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Master Data MDM, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys, Azure, Google, IBM, Microsoft, Oracle, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, BI-konsultti, BI-ratkaisut, Digitalisaatio, Data platform

Premium

BloggausReaaliaikaisella laaturaportoinnilla laatukustannukset hallintaan

Tuotteen tai palvelun laadun kehittäminen maksaa, mutta laatupuutteet maksavat usein paljon enemmän. Siksi reaaliaikainen Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Supply chain management SCM, +10 muutaTuotanto, Analytiikka, Integraatiot, IoT, Laadunvarmistus, Microsoft, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto

Premium

BloggausOhjaatko tuotantoasi Exceleillä vai oikealla datalla?

Onko tuttu tunne: Excel on jäänyt auki työkaverilla, joka on hirvimetsällä koko seuraavan viikon Kainuun korvessa? Ja ERPiin Lue lisää..

Tagit: Tuotanto, Analytiikka, Microsoft, +10 muutaProsessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, tuotannon johtaminen, tuotantotehokkuus, tuotannon ohjaus, tuotannontehostaminen, tuotannon suunnittelu, tuotannon raportointi

Premium

BloggausMistä tunnistaa hyvän konsultin?

Eräässä seminaarissa yrityksen it-johtaja kertoi kokemuksiaan konsulteista.Eräs konsulttifirma oli myyntitilanteessa Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, +21 muutaLogistiikka, Taloushallinto, Tietohallinto, Tuotanto, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Master Data MDM, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Azure, IBM, Microsoft, Oracle, Konsultointi, BI-konsultti

Premium

BloggausInvencon ainutlaatuinen Visitor Management -sovellus tuo sujuvuutta kulunvalvontaan

Invenco on kehittänyt käytännöllisen sovelluksen kulunvalvontaan. Visitor Management on Invencon InControl Online Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, +12 muutaTuotanto, Arkkitehtuuri, Auditointi, It-omaisuuden hallinta, Laadunvarmistus, Microsoft, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Konsultointi, Valmisohjelmisto

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia