Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

InControl - seuraa, analysoi, ohjaa reaaliaikaisesti

post_image

TarjontaInvenco InControl mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan tuotannosta, varastoista, taloushallinnosta tai vaikkapa myynnistä.

Lisäksi voit InControl -ratkaisun avulla toteuttaa yrityksesi logistiikkaprosesseja tukevia ja ohjaavia sovelluksia sekä myös joustavasti muokata prosessien tavoitteita ja ohjata tavoitteiden kautta toimintoja.

Joustavaa ja helppoa

InControl-ratkaisussa voi olla useita lähdejärjestelmiä, jotka voivat olla sekä organisaation sisäistä että ulkoista dataa (esim. sosiaalinen media tai Tilastokeskuksen datat). Yhdistä ja analysoi useita prosessimittareita (ERP, MES, laatujärjestelmä, talous) yhdellä mittaristolla tai raportilla reaaliaikaisesti. Voit rakentaa kätevästi ja kustannustehokkaasti uusia älykkäitä syöttöpohjia ja integraatioita.

Sovellus toimii kaikilla päätelaitteilla (pöytäkoneet, tabletit ja älypuhelimet) ja kaikilla web-alustoilla.

Yksi sovellus, useita toimintoja

InControl tarjoaa yhdessä ohjelmistossa kaiken oleellisen: syöttöominaisuudet, integroinnin tietokantaan, raportoinnin, analysointivälineet ja web-pohjaisen julkaisualustan.

InControl on enemmän kuin raportointi ja business intelligence. Toteumatietojen lisäksi voit syöttää dataa, kommentoida tai asettaa tavoitteita BI-dataan – kaikki samassa työvälineessä. Ratkaisu sisältää tiedon hakemisen, prosessoinnin, tallentamisen ja visualisoinnin.

Kustannustehokas ratkaisu

InControl on valmis tuotealusta, joten se on käyttövalmis muutamassa päivässä. InControl Online sisältää valmiita raporttipohjia, joihin pystyt helposti tuomaan mitä tahansa dataa.

Kaikki toiminnot ovat samassa paketissa, eikä tällöin tarvita useita ja kalliita lisenssejä erilaisiin IT-ohjelmistoihin.

Lue ratkaisusta lisää sivuiltamme.

Pinterest
Invenco Oy logo

Invenco Oy:n tarjonta

Tuotanto

Lisätietoja

Invenco Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Invenco Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Invenco Oy:n Tuotanto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiReaaliaikainen tuotteiden elinkaaren hallinnan ketterä sovellus kasvuyritys iLOQ:lle

Nopean kasvu myötä iLOQ Oy:lle syntyi tarve kehittää tietojärjestelmiään vastaamaan kasvaneen tietomäärän vaatimuksia. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Tuotanto, +12 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Laadunvarmistus, Microsoft, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, tuotteen elinkaaren hallinta, raportointi ja analysointi, johdon raportointi, raportointialusta

Premium

BloggausRaportointi palveluna kumpuaa yritysten selkeästä tarpeesta pilviratkaisulle

Incenco on kehittänyt raportoinnin ja analytiikan ratkaisun, jonka käyttöönotto on vaivatonta. Raportointi Palveluna Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Hankinta, +22 muutaHR, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Integraatiot, Pilvipalvelut / SaaS, Azure, Microsoft, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, azure analysis services, Azure tietovarastointi, BI-ratkaisut, Raportointi palveluna

Premium

BloggausAsiakas teknologioiden ja uusien toimintatapojen myllerryksessä

On varmaankin elämän merkki, että aina juuri nykyhetkenä tuntuu tapahtuvan kaikkein eniten. Vaikka joku poliitikko sanoi Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Hankinta, HR, +52 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Master Data MDM, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys, Azure, Google, IBM, Microsoft, Oracle, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, BI-konsultti, BI-ratkaisut, Digitalisaatio, Data platform

Premium

BloggausToiminnan pullonkaulat esiin!

Yrityksen toiminnot on suunniteltu tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Suunnitelman perustana on ihannetilanne, jossa kaikki Lue lisää..

Tagit: Tuotanto, Analytiikka, Microsoft, +9 muutaProsessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, tuotannon raportointi, Työvuorosuunniteluohjelma, Simplean

Premium

BloggausTyytyväiset työntekijät ovat Invencon korkean asiakastyytyväisyyden perusta

Kysyimme invencolaisilta, miten tyytyväisiä he ovat omaan työhönsä tällä hetkellä. Vastauksen keskiarvo oli 8,6 / 10, Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, +30 muutaLogistiikka, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Auditointi, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Master Data MDM, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Azure, Google, IBM, Microsoft, Open source, Oracle, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, työtyytyväisyys, rekrytointi

Premium

BloggausJäljitettävyys on nykyajan kilpailutekijä

Yksi yritysten laatuprosessien keskeisiä ja tärkeimpiä kilpailutekijöitä on tuotteiden raaka-aineiden, valmistusprosessin ja Lue lisää..

Tagit: Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, +12 muutaTuotanto, Analytiikka, Integraatiot, IoT, Laadunvarmistus, Microsoft, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia