logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

InControl Online - seuraa, analysoi, ohjaa reaaliaikaisesti

post_image

TarjontaInControl Online mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan tuotannosta, varastoista, taloushallinnosta tai vaikkapa myynnistä.

Lisäksi voit InControl Online -ratkaisun avulla toteuttaa yrityksesi logistiikkaprosesseja tukevia ja ohjaavia sovelluksia sekä myös joustavasti muokata prosessien tavoitteita ja ohjata tavoitteiden kautta toimintoja.

Joustavaa ja helppoa

InControl Online -ratkaisussa voi olla useita lähdejärjestelmiä, jotka voivat olla sekä organisaation sisäistä että ulkoista dataa (esim. sosiaalinen media tai Tilastokeskuksen datat). Yhdistä ja analysoi useita prosessimittareita (ERP, MES, laatujärjestelmä, talous) yhdellä mittaristolla tai raportilla reaaliaikaisesti. Voit rakentaa kätevästi ja kustannustehokkaasti uusia älykkäitä syöttöpohjia ja integraatioita.

Sovellus toimii kaikilla päätelaitteilla (pöytäkoneet, tabletit ja älypuhelimet) ja kaikilla web-alustoilla.

Yksi sovellus, useita toimintoja

InControl Online tarjoaa yhdessä ohjelmistossa kaiken oleellisen: syöttöominaisuudet, integroinnin tietokantaan, raportoinnin, analysointivälineet ja web-pohjaisen julkaisualustan.

InControl Online on enemmän kuin raportointi ja business intelligence. Toteumatietojen lisäksi voit syöttää dataa, kommentoida tai asettaa tavoitteita BI-dataan – kaikki samassa työvälineessä. Ratkaisu sisältää tiedon hakemisen, prosessoinnin, tallentamisen ja visualisoinnin.

Kustannustehokas ratkaisu

InControl Online on valmis tuotealusta, joten se on käyttövalmis muutamassa päivässä. InControl Online sisältää valmiita raporttipohjia, joihin pystyt helposti tuomaan mitä tahansa dataa.

Kaikki toiminnot ovat samassa paketissa, eikä tällöin tarvita useita ja kalliita lisenssejä erilaisiin IT-ohjelmistoihin.

Lue ratkaisusta lisää sivuiltamme.

Pinterest
Invenco Oy

Invenco Oy:n tarjonta

Tuotanto

Lisätietoja

Invenco Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Invenco Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Invenco Oy:n Tuotanto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiReaaliaikainen tuotteiden elinkaaren hallinnan ketterä sovellus kasvuyritys iLOQ:lle

Nopean kasvu myötä iLOQ Oy:lle syntyi tarve kehittää tietojärjestelmiään vastaamaan kasvaneen tietomäärän Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Tuotanto, +12 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Laadunvarmistus, Microsoft, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, tuotteen elinkaaren hallinta, raportointi ja analysointi, johdon raportointi, raportointialusta

Premium

BloggausAsiakas teknologioiden ja uusien toimintatapojen myllerryksessä

On varmaankin elämän merkki, että aina juuri nykyhetkenä tuntuu tapahtuvan kaikkein eniten. Vaikka joku poliitikko sanoi Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Hankinta, HR, +52 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Master Data MDM, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys, Azure, Google, IBM, Microsoft, Oracle, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, BI-konsultti, BI-ratkaisut, Digitalisaatio, Data platform

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden
Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen
TOP 30 Maailman suurimmat ohjelmistoyritykset

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia