Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Inbound-myynti tarjoaa lisäarvoa

post_image

TarjontaInbound-myynnin avulla saadaan rakennettua prosessit liidien käsittelyyn ja myyntiin, dokumentoitua ne ja johdettua niitä systemaattisesti. Inbound-myynnin tärkein ero perinteiseen myyntistrategiaan on metodit sekä asenne. Inbound-myynnillä prospektit vakuutetaan tarjoamalla lisäarvoa ja ratkaisemalla heidän ongelmansa, sen sijaan että pyrittäisiin vain myymään yksittäistä tuotetta tai palvelua.

Inbund-markkinoinnissa on olennaista luoda yrityksen ostajapersoonat, joiden avulla pystymme suunnittelemaan sisältöjä ja priorisoimaan liidejä. Hyvä inbound-myyntiprosessi tunnistaa ostajan, tukee ja tuo hänelle lisäarvoa ostopolun jokaisessa vaiheessa.

Lue lisää

Pinterest
Avidly Oyj logo

Avidly Oyj:n tarjonta

Myynti

Lisätietoja

Avidly Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Avidly Oyj:n tarjontaa

Avidly Oyj:n Myynti -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiKalmar siirtyi Avidlyn avulla digivetoiseen sisältömarkkinointiin

Vuoden 2017 alussa satamien lastinkäsittely- ja automaatioratkaisuja toimittava Kalmar lopetti painetun asiakaslehden Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, +3 muutaKuljetus, liikenne ja logistiikka, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

ReferenssiAvidly suunnitteli Yamahalle uuden, luovan ja inspiroivan tapan puhutella asiakkaita

Yamaha Motor Europe on vuoden 2018 aikana uudistanut markkinointiaan ja konseptejaan Euroopassa. Uudet markkinointikonseptit on Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, +4 muutaGraafinen suunnittelu, Kauppa, Valmistava teollisuus, Toteutustyö

BloggausViisi yleisintä hakukoneoptimointivirhettä

Hakukoneoptimoinnin tekeminen voidaan jakaa kahteen eri kategoriaan: on page ja off page. Tässä artikkelissa tutustutaan On Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, +30 muutaAnalytiikka, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Webkehitys, Open source, PHP, WordPress, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, hakukoneoptimointi

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Avidly kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia