Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Huolellinen testaus laadun takeena

post_image

TarjontaLaadunvarmistus on käytännössä ohjelman tai sovelluksen testaamista, jotta sen mahdolliset ongelmat voidaan havaita ja korjata etukäteen. Karulla jokainen projekti käy läpi tarkan ja monivaiheisen testauksen, ja vastaamme haasteisiin ketterästi.

Työn lomassa ohjelmoija testaa toteuttamiaan ominaisuuksia, minkä jälkeen toinen ammattilainen tekee tarkistuksen koodia myöten. Myös asiakas osallistuu testaamiseen projektille luodussa testiympäristössä.

Ohjelmistotestauksessa hyödynnetään usein myös teknologiaa. Kehitysvaiheeseen kuuluu automaattitestejä, ja päivitysten yhteydessä ohjelmiston koodi voidaan analysoida erillisellä työkalulla. Toimitamme päivityksiä valmiiseen projektiin tarvittaessa viikoittain.

Pinterest
Karu Software Oy logo

Karu Software Oy:n tarjonta

Laadunvarmistus

Lisätietoja

Karu Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Karu Software Oy:n tarjontaa

Karu Software Oy:n Laadunvarmistus -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Karu Software kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia