Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Huippuasiantuntijoiden luomia laadukkaita ohjelmistoratkaisuja

post_image

TarjontaFull-stack ohjelmoijillamme on vuosikymmenten kokemus kaupallisesti menestyksekkäiden ohjelmistoratkaisujen toteuttamisesta, aina suunnittelupöydältä tuotantoon.

Ohjelmistokehittäjämme luovat laadukkaita ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjausjärjestelmistä data-mining työkaluihin ja eHealth-palveluihin. Olemme erikoistuneet data-intensiivisiin sovelluksiin, mutta teemme yhtälailla laadukasta web- ja mobiilikehitystä sekä mobiiliapplikaatioita.

Hallitsemme laajan kirjon teknologioita ja alustoja, ja autamme tarpeenne mukaan valitsemaan ne työkalut, jotka palvelevat parhaiten juuri teidän tarpeitanne. Python on meille lähellä sydäntä, kuten myös Javascript ja Ruby. Django, Rails, Express ja Phoenix ovat ensisijaiset valintamme frameworkeiksi. Front-end työkaluista Vue ja React ovat suosikkimme, mobiilikehityksessä Flutter, React Native ja Ionic.

Pinterest
Montel Intergalactic Oy logo

Montel Intergalactic Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Montel Intergalactic Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Montel Intergalactic Oy:n tarjontaa

Montel Intergalactic Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiM Roomin digitaaliset palvelut nykyaikaistettiin teknologiakumppanuutemme myötä

M Room tarjoaa asiakkailleen laadukkaita parturipalveluita ja tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti miehille. M Room toimii Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Projektinhallinta, +25 muutaTietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Integraatiot, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Django, Javascript, PHP, Python, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Kubernetes, Docker, Container, terraform, flux

ReferenssiYeply: liikkuvan pyörähuollon digitalisaatio

Yeply on liikkuva pyörähuolto, joka nappaa pyöräsi huoltopakuun ja ilmoittaa tekstarilla, kun pyörä on korjattu Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, +30 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Integraatiot, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Google, Django, React, React Native, Javascript, Python, Linux, Asiantuntijapalvelut, IT, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, ICT-projektit, Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys, ketterä ohjelmistokehitys, Ohjelmointi

BloggausMontel Intergalacticin blogi - vinkkejä ja näkökulmia asiantuntijoilta

Montelin intergalaktinen blogi tarjoaa vinkkejä, näkökulmia ja tarinoita Montelin ohjelmistoguruilta, DevOps-neroilta ja Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, +23 muutaBig Data, IoT, It-infrapalvelut, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services, Google, Django, Node.js, React, Ruby on Rails, Javascript, Python, Asiantuntijapalvelut, IT, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Kubernetes, yritysvastuu, rancher, applikaatiot, mobiiliapplikaatio

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Montel Intergalactic kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia