Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hankittaessa Word Press -kotisivut yritykselle hinta riippuu sekä tarpeesta että työn laadusta

post_image
Tarjonta

Laadukkaat kotisivut

Word Press ja Joomla! ovat eniten käytettyjä julkaisujärjestelmiä netissä. Käyttäjä voi itse muokata sivujaan ja hän ei ole riippuvainen alunperin valitsemastaan järjestelmätoimittajasta. Laatu on kuitenkin enemmän kuin visuaalisuus. Sivujen tulee myös latautua nopeasti ja niiden olisi hyvä nousta korkealle hakukonetuloksissa. Tähän työhön tarvitaan ammattilaista.

Myynnin tuki

Kotisivut ajatellaan joskus välttämättömänä pahana ja niiden ajatellaan olevan olemassa vain yhteystietoja varten. Eihän asia niin ole. Laadukkaat kotisivut luovat mielikuvaa yrityksen työn laadusta ja ei ole ihan samantekevää, millainen tuo ensivaikutelma on. Parhaimmillaan kotisivut kasvattavat yrityksen liikevaihtoa ja luovat mielikuvaa dynaamisesta osaamisesta.

Palvelut yhdeltä toimittajalta

Hankittaessa kotisivut yritykselle, kannattaa huomioida myös se, mitä palveluja palveluntarjoajalta saa. Kuinka usein käykään niin, että ongelmatilanteissa vastuuta siirrelläänkin kotisivujen tekijän, webhotellin tarjoajan ja mahdollisesti myös verkkotunnusvälittäjän välillä. Aasa Studio tarjoaa kerralla koko paketin: verkkosivut, verkkotunnuksen ja palvelimet. Sekä ne tukipalvelut.

Mikä on Aasa Studio?

Yrittäminen on haastavaa, mutta se myös antaa paljon. Uskon kuitenkin, että Sinulla on tärkeämpääkin tekemistä kuin keskittyä tietotekniikan jargoniin, kotisivujen visuaalisuuteen tai miten saat sivusi näkymään kilpailijoitasi paremmin hakukonetuloksissa. Sen työn voit jättää minulle. Minulla on yli viidentoista vuoden kokemus teemasta kotisivut yritykselle – ja pitkä kokemus myynnistä, markkinoinnista ja yrittämisestä. Osaan muutakin kuin tietotekniikan. Yrityksen kotisivut ovat tärkeä kilpailutekijä. Olipa tarpeesi sitten yrityksen yhteystietosivu, laajempi kokonaisuus, verkkokauppa, useamman toimipisteen erilliset sivustot tai mikä vain idea, ota ihmeessä yhteyttä. Teen mielelläni kilpailukykyisen tarjouksen.

Pinterest
Aasa Studio logo

Aasa Studio:n tarjonta

Viestintä

Lisätietoja

Aasa Studio:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Aasa Studio:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut

Aasa Studio:n Viestintä -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Aasa Studio kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia