Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hallitse valmistustasi yhdellä järjestelmällä

post_image

TarjontaOdoossa samasta järjestelmästä löydät valmistuksen, laadunhallinan, PLM:än, MPS:n ja huollon. Kaikki täydellisesti integroituna ja helposti käytettävänä. Hallitse helposti valmistustilauksia, työpisteitä ja osalistoja – ilman järjestelmästä toiseen hyppimistä.

Odoo tukee sekä hieno- että karkeakuormitusta valmistuksessa. Yksinkertaisempiin prosesseihin saat ketteryyttä ja tehokkuutta karkeakuormituksella, silti saaden syvyyttä Odoon toiminnoista. Hienokuormituksella voit määritellä työpisteet, seurata vaivattomasti käytettyä työaikaa ja paljon muuta – valinta on sinun!

Monipolvisten ja tarpeen mukaan joustavien osalistojen sekä valmistusreititysten avulla voit mallintaa valmistusprosessisi varmasti ja helposti. Erityisten työpistenäkymän kautta saat helposti tarvittavat materiaalit ja ohjeet suoraan tekijälle. Sarjanumeroiden tai erien luominen ja kirjaaminen on vaivatonta, säilyttäen samalla 360-asteen seurannan koko tuotteen elinkaaren ajan.

Odoon jatkuvan varastonarvostuksen kautta saat aina reaaliaikaisen tiedon siitä, mitkä valmistuksen kustannukset ovat. Voit myös laskea työntekijän ja työvälineiden kustannukset käytetyn ajan perusteella erittäin kevyesti.

Pinterest
Avoin.Systems logo

Avoin.Systems:n tarjonta

Tuotanto

Lisätietoja

Avoin.Systems:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Avoin.Systems:n tarjontaa

Avoin.Systems:n Tuotanto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Avoin.Systems kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia