Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hallitse tapahtumadataasi Eventillan avulla. Osallistujatiedot talteen ja oikeisiin järjestelmiin!

TarjontaOsallistujatietojen hallinta on ensiarvoisen tärkeää, järjestit sitten henkilökunnallesi sisäisiä koulutuksia tai yritystapahtumia potentiaalisille asiakkaillesi. Hyödynnät osallistujatietojasi myynnissä, markkinoinnissa tai HR:n järjestelmissä, Eventillaa käyttäessäsi voit olla varma etteivät tärkeät tiedot pääse hukkumaan järjestelmien välisiin kuiluihin.

Myyjille tiedot tapahtumien osallistujista ovat tärkeitä liidien lämpöä arvioitaessa, joten tietojen on ehdottomasti siirryttävä portaattomasti asiakastietojärjestelmään. Oman talon HR-henkilö tarvitsee ajantasaiset tiedot siitä, mitä koulutuksia kukin on suorittanut ja milloin koulutukset mahdollisesti vanhenevat. Markkinoinnille kampanjoiden rajaaminen osallistujatietojen mukaan tuo tärkeän kohdentamismahdollisuuden, kun osallistujatiedot löytyvät markkinoinnin automaatio työkaluista. Eventillalla osallistujatiedot kerätään automaattisesti ja niiden hyödyntäminen on tehty helpoksi monipuolisten integraatiomahdollisuuksien avulla.

Pinterest
Eventilla Oy logo

Eventilla Oy:n tarjonta

Tietohallinto

Lisätietoja

Eventilla Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Eventilla Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Eventilla Oy:n Tietohallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eventilla kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia