Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hakukonemarkkinointi

TarjontaSuomessa tehdään päivittäin yli 30 miljoonaa Google-hakua. Googlessa, kuten myös muissa hakukoneissa, on siis merkittävästi potentiaalia kuluttajien sekä yritysten tavoittamiseen. Hakukonemarkkinointi iskee tähän potentiaaliin.

Hakukonemarkkinointi, eli search engine marketing (SEM), on kattotermi, joka sisältää kaikki hakukoneissa tapahtuvat markkinointitoimenpiteet. Nämä toimenpiteet voidaan jakaa kahteen kategoriaan: hakukoneoptimointiin (SEO) ja hakusanamainontaan (SEA). Hakukonemarkkinointi on kustannustehokasta ja iskee olemassa olevaan kysyntään, joten tuloksia markkinointitoimenpiteille saadaan tehokkaasti. Lisäksi näkyvyys Googlessa parantaa yrityksesi muistettavuutta ja tunnettuutta.

Pinterest
GidiUp Oy logo

GidiUp Oy:n tarjonta

SEM - hakukonemainonta

Lisätietoja

GidiUp Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta GidiUp Oy:n tarjontaa

GidiUp Oy:n SEM - hakukonemainonta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

GidiUp kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia