Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Geniem Project Flow - ketteriä menetelmiä tehokkaasti ja selkeästi

post_image
Tarjonta

Minimoimme turhan työn

Toimintamme lähtökohtina ovat asiakaskeskeisyys, asiakastarpeiden ja kunkin liiketoiminnan erityispiirteiden huomioon ottaminen sekä toimituksen varmuus ja laatu. Geniemillä on vankka kokemus laajojen responsiivisten verkko- ja digipalveluiden sekä monipuolisten, jatkuvasti kehittyvien sovellusten toteuttajana eri toimialojen asiakkaille ja niissä ketterä kehitys on usein tekemisemme ydin.

Olemme ottaneet hyviä käytäntöjä tunnetuista viitekehyksistä, kuten Scrumista ja Kanbanista, ja muovanneet näin projektejamme parhaiten palvelevat käytännöt.Minimoimme turhan työn ja luotamme yhdessä tekemiseen enemmän kuin ylitsepursuavan dokumentaation tehtailuun. Selkeät projektikäytännöt varmistavat, että projekti menee sulavasti maaliin. Project Flow -mallimme yhdistää ketterät menetelmät toimivaksi ja tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Pyrimme siihen, ettet maksa turhasta eli tiedät koko kehitystyön ajan mitä saat!

Vahvalla suunnittelutyöllä nopeasti konkretiaan

Onnistunut projekti starttaa aina konseptin kirkastamisesta. Testaamme ideaa nopeilla prototyypeillä ja rakennamme palvelua tärkeimmät osat edellä. Aloitamme kaikki projektimme konseptointi- ja suunnitteluvaiheella, jossa työpajojen ja prototyyppien avulla määritellään visuaalinen tavoite projektille. Suunnittelutyötä tehdään koko palvelukehityksen ajan, ensimmäisistä luonnoksista visuaalisen suunnittelun kautta lopputestaukseen, ja julkaisun jälkeisen mittaroinnin kautta muutosten ja uusien ominaisuuksien kehittämiseen.

Referenssitoteutuksiamme:

Pinterest
Geniem Oy

Geniem Oy:n tarjonta

Ketterät menetelmät

Lisätietoja

Geniem Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Geniem Oy:n tarjontaa

Geniem Oy:n Ketterät menetelmät -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiTampereen korkeakouluyhteisön WordPress-kotisivukoneet

Suunnittelimme ja toteutimme vuosien 2018 ja 2019 aikana Tampereen korkeakouluyhteisölle 5 kpl “kotisivukoneita” eli Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Projektinhallinta, Tuotanto, Auditointi, +13 muutaIntegraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Webkehitys, WordPress, Järjestöt ja yhdistykset, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, kotisivukone, haka-kirjautuminen, Tuni

Premium

ReferenssiBuildie, sai uusia ominaisuuksia!

Buildie-sovellusta kehitetään koko ajan eteenpäin. Nyt voimme ylpeänä esitellä muutaman lisäominaisuuden, jotka Lue lisää..

Tagit: Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, +22 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Webkehitys, Node.js, React, React Native, Asiantuntijapalvelut, Kiinteistöala, Rakentaminen, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiBuildie -sovellus rakentajille

Buildie on mobiilisovellus rakennustyömaakäyttöön ja se on toteutettu natiivina Androidille, IOS:lle ja Windows 8.1:lle. Lue lisää..

Tagit: Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, +8 muutaAndroid, iOS, Windows Phone, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, node, React, Amazon AWS

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Geniem kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Ympäristöystävällisiä innovaatioita – esittelyssä 6 suomalaista kestävän kehityksen startupia
Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia