Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

FIKSUMPIA OHJELMISTOJA Innovaation ja tiimityön tuloksena

post_image

TarjontaObservis Oy tarjoaa ensiluokkaista ohjelmistokehitystä, konsultointia ja toteutusta sovellusideasta täysin valmiiksi tuotteeksi.

Meidän kauttamme saat sovellusprototyypit ja alihankintapalvelut järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelusta aina kokonaisten järjestelmien asennuksiin ja käyttöönottoon. Me voimme myös ottaa haltuun ja edelleenkehittää olemassa olevia ohjelmistoja ja siten pidentää käytössä olevien laitteiden ja ohjelmistojen elinkaarta.

Observis Oy on toimittanut menestyksekkäästi useita alihankintaprojekteja ja konsultointia operaatioiden kannalta kriittisiin järjestelmiin niin rautatieliikenteeseen kuin yleisen turvallisuuden tietoliikenneverkkoihin liittyen.

Nopeat kehityssyklit ja tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa projektin joka vaiheessa mahdollistaa nopeiden testiversioiden tuottamisen ja viime kädessä lopullisen tuotteen nopean toimituksen. Käyttämällä ohjelmistokehitykseen oikeita menetelmiä ja automatisoitua testaamista, me pystymme toimittamaan ohjelmistot asiakkaillemme parhaalla mahdollisella laadulla.

Tietoturvan monet ulottuvuudet ovat toimintamme ytimessä ja ne otetaan huomioon joka projektissa heti alusta asti.

Ota yhteys myyntiimme ja pyydä lisätietoja tai tarjous!

Pinterest
Observis Oy logo

Observis Oy:n tarjonta

Tuotekehitys ja suunnittelu

Lisätietoja

Observis Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Observis Oy:n tarjontaa

Observis Oy:n Tuotekehitys ja suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Observis kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia