Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Everberg – parempi tapa hallita sivustoasi

post_image

TarjontaMarkkinoinnin ja sisällön ammattilaisten työn tehostamiseksi kehitimme Evebergin, joka pohjautuu WordPressin uuteen Gutenberg-editoriin. Sen avulla sisällöntuottajat voivat hoitaa sivuston päivittämisestä juuri niin suuren osan, kuin he itse haluavat.

Everberg tekee sivujen luomisesta nopeaa ja helppoa madaltaen samalla merkittävästi suunnittelu- ja kehityskustannuksia. Blokit hoitavat visuaalisuuden ja pitävät sivuston ilmeen aina yhtenäisenä ja brändiisi sopivana. Tällöin sisällöntuottajat voivat keskittyä puhtaasti sisältöön.

Everberg antaa laajat mahdollisuudet uudistaa ja kustomoida sisältöä samalla varmistaen, ettei brändin visuaalisuudesta tarvitse koskaan tehdä kompromisseja. Everberg antaa tilaa luovuudelle, mutta asettaa myös rajat, jotka pitävät kaiken paikallaan. Everberg räätälöidään jokaiselle sivustolle erikseen ja sen sisältämät moduulit suunnitellaan ja toteutetaan juuri sinun sivustosi tarpeita varten.

Everberg on suunniteltu niin, että voimme aloittaa palvelusi kehittämisen nopealla tahdilla. Samalla työkalu tarjoaa erinomaista skaalautuvuutta silloin, kun sitä tarvitset. Tästä on hyötyä, kun tarpeesi muuttuvat ja haluat lisätä sivustollesi uutta sisältöä tai uusia ominaisuuksia. Everberg on luotu kasvamaan organisaatiosi mukana.

Everberg perustuu täysin natiiviin Gutenbergiin. Lisäosia ei tarvita, mikä tarkoittaa, että palvelusi toiminta ei riipu yhdestäkään kolmannesta osapuolesta. Natiivi Gutenberg tarkoittaa myös sitä, että voimme hyödyntää WordPressiin tulevia uusia ominaisuuksia saman tien.

Pinterest
Evermade logo

Evermade:n tarjonta

Sisällönhallinta

Lisätietoja

Evermade:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Evermade:n tarjontaa

Evermade:n Sisällönhallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Evermade kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia