logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ensiluokkainen käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelu

TarjontaEficoden UX-tiimi on erikoistunut kokonaisvaltaiseen käyttökokemussuunnitteluun.

Varmistamme projektin asiakaslähtöisyyden selvittämällä käyttäjien tarpeet ja toiveet esimerkiksi haastatteluin ja käytettävyystestein. UX-suunnittelussa toteutetaan palvelusta prototyyppejä, eli eri käyttötilanteita ja käyttöliittymää havainnollistavia vuorovaikutteisia näyttökuvia. Näistä kerätään palautetta palvelun todellisilta käyttäjiltä ja asiakkailta. UX-suunnittelua voidaan projektista riippuen tehdä konseptin tai pidemmälle viedyn käyttöliittymän tasolla.

UX-Studiostamme löytyvät käytettävyyslaboratoriot ja asiakastutkimustilat mahdollistavat tasokkaan tutkimuksen ja palvelumuotoilun tarjoamalla erinomaiset puitteet erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Meillä on sopivat tilat niin käytettävyystesteihin, yksilöhaastatteluihin kuin ryhmähaastatteluihinkin. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota mahdollisuuteen seurata tutkimuksiamme niin paikan päällä kuin etänäkin. Lisäksi pystymme haluttaessa tulemaan myös asiakkaan tai käyttäjän luokse tekemään tutkimuksen.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä:

Raino Vastämaki

UX Tutkimusjohtaja

raino.vastamaki@eficode.com

+358 50 309 6169

Pinterest
Eficode Oy

Eficode Oy:n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Eficode Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Eficode Oy:n tarjontaa

Eficode Oy:n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiEficode auttoi Vaisalaa Design Systemin rakentamisessa

Eficoden konsulteilla oli tarvittava osaaminen auttaa Vaisalaa rakentamaan Development and Design System. Design System on Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +44 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys, IT, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, DevOps, design, ux, Käytettävyys, käyttökokemus, Automaatio, design system

Premium

BloggausUusi saavutettavuuslaki edellyttää myös helppokäyttöisyyttä

Niin sanottu saavutettavuuslaki eli laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta tuli tällä viikolla eduskunnassa hyväksytyksi. Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Markkinointi, +41 muutaTietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Webkehitys, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, saavutettavuus, Käytettävyys, Digitaalinen käyttökokemus, käytettävyystestaus, käyttökokemus, saavutettavuuslaki, saavutettavuusdirektiivi, saavutettavuustestaus

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eficode kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify kerännyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia