Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Edullista palvelintilaa kotimaisessa konesalissa kallioon louhitussa 8500 m2 konesalissa

post_image

TarjontaAasa Studiolta saat luotettavaa hostingpalvelua 99,9 prosentin palvelimen käytettävyystakuulla. Konesali on rakennettu turvalliseen, maanalaiseen tunneliverkostoon. Peruskalliossa sijaitseva, yhteispinta-alataan 8500 m2 konesali tarjoaa yrityksellesi skaalautuvuutta, jatkuvuutta ja turvallisuutta. Mikä tärkeintä: se ei maksa paljon. Kotimaisen vaihtoehdon lisäksi voit halutessasi valita konesalin muualtakin maailmasta kansainvälisen yhteistyöverkostomme kautta.

Webhotellit alkaen 2,72- /kk

Perinteisten, ns. jaettujen palvelimien lisäksi voit valita myös yksityisistä tai jaetuista virtuaalipalvelimista, tai dedikoiduista tai semi-dedikoiduista palvelimista. Myös palvelimien sijaintipaikan voit valita. Aasa Studiolta voit myös varata ja rekisteröidä käytännössä kaikki verkkotunnukset.

Laatu

Kallioperään louhittu konesali tarjoaa fyysistä, sisäänrakennettua turvallisuutta, jota on tehostettu moderneilla turva- ja valvontaratkaisuilla.

Konesaliympäristö on rakennettu ajatellen jatkuvaa saatavuutta – generaattorit ja erilliset UPS-järjestelmät varmentavat keskeytymättömän virransyötön.

Tuki

Tukipalvelumme vastaa 24/7/365 tunnin kuluessa tukipyynnöstäsi. Voit joko soittaa, käyttää chat -palveluamme tai sisäänrakennettuja tukipalvelulomakkeitamme. Tukipalveluissa käytetään englannin kieltä.

Pinterest
Aasa Studio logo

Aasa Studio:n tarjonta

Konesalipalvelut

Lisätietoja

Aasa Studio:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Aasa Studio:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut

Aasa Studio:n Konesalipalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Aasa Studio kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia