Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Edullista palvelintilaa kotimaisessa konesalissa kallioon louhitussa 8500 m2 konesalissa

post_image

TarjontaAasa Studiolta saat luotettavaa hostingpalvelua 99,9 prosentin palvelimen käytettävyystakuulla. Konesali on rakennettu turvalliseen, maanalaiseen tunneliverkostoon. Peruskalliossa sijaitseva, yhteispinta-alataan 8500 m2 konesali tarjoaa yrityksellesi skaalautuvuutta, jatkuvuutta ja turvallisuutta. Mikä tärkeintä: se ei maksa paljon. Kotimaisen vaihtoehdon lisäksi voit halutessasi valita konesalin muualtakin maailmasta kansainvälisen yhteistyöverkostomme kautta.

Webhotellit alkaen 2,72- /kk

Perinteisten, ns. jaettujen palvelimien lisäksi voit valita myös yksityisistä tai jaetuista virtuaalipalvelimista, tai dedikoiduista tai semi-dedikoiduista palvelimista. Myös palvelimien sijaintipaikan voit valita. Aasa Studiolta voit myös varata ja rekisteröidä käytännössä kaikki verkkotunnukset.

Laatu

Kallioperään louhittu konesali tarjoaa fyysistä, sisäänrakennettua turvallisuutta, jota on tehostettu moderneilla turva- ja valvontaratkaisuilla.

Konesaliympäristö on rakennettu ajatellen jatkuvaa saatavuutta – generaattorit ja erilliset UPS-järjestelmät varmentavat keskeytymättömän virransyötön.

Tuki

Tukipalvelumme vastaa 24/7/365 tunnin kuluessa tukipyynnöstäsi. Voit joko soittaa, käyttää chat -palveluamme tai sisäänrakennettuja tukipalvelulomakkeitamme. Tukipalveluissa käytetään englannin kieltä.

Pinterest
Webbi.host

Webbi.host:n tarjonta

Konesalipalvelut

Lisätietoja

Webbi.host:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Webbi.host:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut

Webbi.host:n Konesalipalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Webbi.host kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia