Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Edistyneet ohjelmistot digitaalisen muutoksen perustana

Tarjonta

Edistyneet ohjelmistot digitaalisen muutoksen perustana

Monialaiset tiimimme auttavat sinua suunnittelemaan ja rakentamaan digitaalisia tuotteita ja palveluita. Saat käyttöösi Futuricen koko suunnittelu- ja kehitysyhteisön osaamisen ja kokemuksen. Apunasi ovat sadat ammattilaisemme seitsemässä toimipaikassa neljässä maassa. Autamme sinua täydentämään organisaatiosi digitaalista osaamista ja rakentamaan kulttuuria, joka nopeuttaa digitaalista muutosta.

Ohjelmistokehitys strategiaetuna

Yrityksen teknologiastrategia on perusta sen kilpailukyvylle nopeasti muuttuvassa toiminta- ja teknologiaympäristössä. Joustava teknologiastrategia on monialaisen ohjelmistokehitystyömme keskeinen osa. Se suojaa toimintaasi odottamattomilta yllätyksiltä.

Tarjoamme asiakkaan tarpeiden mukaisia ohjelmistopalveluita, jotka rakentavat ja toteuttavat organisaation teknologiastrategiaa. Mallimme ohjaa ja tukee teknologisia valintoja arkkitehtuureista kehysmalleihin, kieliin ja CI/CD-järjestelmiin. Pilvipalvelumme täydentävät modernia malliamme, ja pilvipohjaiset ohjelmistokehityspalvelumme mahdollistavat yrityksen sopeutumisen nopeasti muuttuvaan teknologiseen ympäristöön sekä sen hyödyntämisen.

Monialainen kehitystyö ratkaisee oikeat ongelmat

Asiakkaita kiinnostavien ja sitouttavien sekä siten todellista lisäarvoa tuottavien digitaalisten tuotteiden ja palveluiden luomiseen tarvitaan monialaisten kehitystiimien osaamista. Moialaiset kehitystiimimme luovat perustan menestyksellesi. 

Suunnittelemme ja kehitämme digitaalisia tuotteita ja palveluita, jotka kattavat kaikki kontaktipisteet ja alustat; verkon ja mobiilin; työntekijät ja asiakkaat. Maailmanlaajuinen kehitysosaamisemme ja yli 20 vuoden käytännön kokemuksemme on käytettävissäsi. 

Tehosta jatkuvaa kehitystä holistisen DevOpsin avulla

Ohjelmistokehityksessä ja sovellustuotannossa on tapahtunut siirtymä laajamittaisesta projektipohjaisesta toteutuksesta kohti jatkuvaa kehittämistä. Teknologia- ja liiketoimintaympäristön kehittyessä perinteisiä teknologioita, prosesseja ja ohjelmistokehitysmalleja ja -taitoja on vastaavasti modernisoitava. Tämän päivän digitaalisessa maailmassa on tärkeää kyetä ottamaan käyttöön kehittyneitä, ohjelmistopohjaisia organisaatiosi toimintaa optimoivia ratkaisuja.

Perinteiset projektiajattelumallit ja budjetointikäytännöt ja toiminnalliset siilot hidastavat kehitystä ja tukahduttavat omistajuuden ohjelmistopalvelun arvonluonnissa. Holistinen DevOps-ajattelumalli tuo merkittäviä muutoksia IT-organisaatiorakenteeseen ja johtamisfilosofiaan.

Autamme vapauttamaan organisaatiosi ohjelmistopotentiaalin tarkastelemalla kokonaisvaltaisesti organisaatiosi ihmisiä, prosesseja ja teknologiaa. Teemme uusille DevOps-käyttäjille digitaalisten valmiuksien ja osaamisen arvioinnin ja määritämme sen perusteella tehokkaimman muutossuunnitelman ja valitsemme parhaimmat yritysmittarit tukemaan jatkuvaa kehittämistä. Jos olet jo aloittanut DevOps-matkasi ja haluat siirtyä seuraavalle tasolle, teemme yrityksellesi kypsyysarvion ja annamme suositukset seuraaviksi vaiheiksi.

Ohjelmistot uusien teknologioiden tukipilarina

Jotkut teknologiat nousevat nopeasti suosioon ja valloittavat maailman, kun taas toiset kuihtuvat pois hetken kukoistuksen jälkeen. Kentän kohina voi vaikeuttaa uusien, omiin tarpeisiin sopivien teknologioiden löytämistä. Avainasemassa ovat nopeat ja tehokkaat kokeilut, jotka tuottavat konkreettista tietoa.

Moderni ja kokonaisvaltainen ohjelmistokehitysajattelumallimme auttaa löytämään uusia mahdollisuuksia ja kokeilemaan ketterästi uusia teknologioita, kuten biometriikkaa, IoT- ja XR-teknologiaa, robotiikkaa ja paljon muuta. Ideoiden arvioiminen viemällä ne nopeasti kokeiluun ja käyttäjäpalautteen kerääminen tarkoittaa ettei rahaa tai aikaa kulu valintoihin, jotka eivät olekaan toteuttamiskelpoisia tai sovellu toimintaasi.

Pinterest
Futurice Oy logo

Futurice Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Futurice Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Futurice Oy:n tarjontaa

Futurice Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Futurice kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia