Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

django verkkopalvelut

post_image

TarjontaHallitsemme useita teknologioita, joiden avulla voimme toteuttaa käytännössä millaisen ohjelmiston tahansa. Meilläkin on kuitenkin suosikkiteknologiamme, jotka olemme todenneet parhaiksi ja niiden käyttö on meille luontevaa. Suppeampaan teknologiavalikoimaan erikoistuminen tekee meistä erityisen tehokkaita, kunhan vaan teknologia on riittävän monipuolinen.

Verkkopalvelujen ja -sovellusten toteutuksissa suosikkimme on Python-ohjelmointikieleen pohjautuva Django, joka on erittäin yleisesti käytetty avoimeen lähdekoodiin perustuva ratkaisu. Sen pääperiaatteisiin kuuluvat yksinkertaisuus, mukautuvuus, luotettavuus ja skaalautuvuus.

Meille tärkeää Djangossa on sen monipuolisuus ja joustavuus, jolloin kaikki mahdollinen on koodattavissa teknologian asettamatta rajoitteita. Djangolla on näppärä rakentaa alkuun pienemmänkin tuotteen ensimmäiset versiot, josta kehitystä voi jatkaa laajaksikin tuotteeksi. Lisäksi pitkä kokemuksemme ja rutiinimme Djangosta tekee verkkopalveluiden rakentamisen erittäin kustannustehokkaaksi.

Käyttöliittymien toteuttamiseen käytämme Djangon rinnalla todella useasti Bootstrap-kehikkoa. Se tarjoaa suuren valikoiman valmiita käyttöliittymäkomponentteja, joita käyttämällä ja muokkaamalla tuotteesta saadaan helposti ammattimaisen näköinen. Parasta Bootstrapissa on kuitenkin responsiivisuus, joka mahdollistaa sivuston tekemisen tyylikkääksi myös mobiilinäytöillä.

Tietokantana yleensä käytämme PostgreSQL-tietokantaa, joka on mielestämme paras tietokanta verkkosovelluksille. Se on nopea, tehokas ja varmatoiminen relaatiotietokanta, mahdollistaen mutkikkaimmatkin sovellukset.

Pinterest
Eeku Oy logo

Eeku Oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Eeku Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Eeku Oy:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Eeku Oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eeku kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia