Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitalisaatio lisää integraatioiden tarvetta

post_image

TarjontaIntegraatiot ja arkkitehtuuri ovat liiketoiminnan kannalta keskeisiä alueita, joiden tarvetta digitalisaatio on lisännyt entisestään. Sähköinen liiketoiminta ja palveluiden kehittäminen vaativat pohjalle joustavan, eri taustajärjestelmät yhdistävän digitaalisen palvelukerroksen, joka muodostuu hyvin suunnitellusta järjestelmäarkkitehtuurista ja palvelukeskeisistä integraatioratkaisuista. Se auttaa jatkuvasti kasvavien tietomassojen, big datan ja analytiikan hyödyntämisessä sekä mahdollistaa organisaatiorajat ylittävän digitaalisen palveluketjun. Voit tehostaa omaa toimintaasi, tarjota asiakkaille uusia ja parempia palveluita sekä reagoida muutoksiin nopeammin.

Solitan integraatiopalvelut

Solitan integraatioasiantuntijat rakentavat kanssasi liiketoimintaa ja digitaalisia palveluita tukevia palvelukeskeisiä integraatioratkaisuja. Autamme sinua kaikissa vaiheissa ensimmäisistä kartoituksista ja tiekartoista arkkitehtuurien suunnitteluun, integraatioiden toteutukseen ja integraatiopalvelukeskuksen operointiin, tukeen ja ylläpitoon saakka.

Hallitsemme laajat kokonaisuudet ja toimimme joustavasti liiketoimintasi ehdoilla. Meillä on osaamista monilta liiketoiminta-alueilta ja useilta eri integraatioalustoilta, esimerkiksi Microsoft BizTalk Server, Azure, Oracle SOA Suite ja OSB, MuleSoft Mule ESB ja IBM Message Broker. Lisäksi meillä on vahva kokemus esimerkiksi erilaisten ERP-järjestelmien integraatioista.

Lue lisää integraatiopalveluistamme >

Pinterest
Solita Oy logo

Solita Oy:n tarjonta

Integraatiot

Lisätietoja

Solita Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solita Oy:n tarjontaa

Solita Oy:n Integraatiot -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiVerkkopalvelu-uudistuksella kävijämäärät huimaan nousuun

Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä niin Pohjoismaissa, Baltian alueella kuin Venäjällä. Atrialla on useita eri Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, +11 muutaViestintä, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Mobiilikehitys, Sisällönhallinta, Webkehitys, Episerver, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Atria

ReferenssiCase Tekes: Tutkimus- ja innovaatiohankkeiden rahoitus täysin paperittomaksi

Tekes on yksi julkisen sektorin edelläkävijöistä palveluidensa digitalisoimisessa. Toimimme Tekesin kumppanina asiakkuus- ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Taloushallinto, +11 muutaViestintä, Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Webkehitys, Arkkitehtuuri, Ohjelmistokehitys, Julkishallinto, Asiantuntijapalvelut, Pankki ja vakuutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

ReferenssiIntegraatiopalvelukeskus tukee liiketoimintaa

Lassila & Tikanojan lukuisia järjestelmäintegraatioita haluttiin yksinkertaistaa ja kehittää tukemaan paremmin L&T:n Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, +11 muutaLogistiikka, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Microsoft, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Toteutustyö

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solita kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia