Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalisten palvelualustojen kehitys. 100% asiakkaistamme suosittelee tätä palveluamme.

post_image

TarjontaTuomme palveluntarjoajat ja palveluita etsivät käyttäjät yhteen! Kehittämämme palvelualustat digitalisoivat asiakkaiden liiketoimintaa ja kasvattavat liikevaihtoa. Kehitämme palvelualustat koodilla - emme tee esimerkiksi WooCommerce-toteutuksia.

Digitaalisten palvelualustojen avulla uutta virtaa liiketoimintaan

Digitaalisten alustojen kautta palveluiden ja tuotteiden löytäminen ja tilaaminen on asiakkaalle helppoa – palveluntarjoajalle ne tarjoavat erinomaisen kanavan myynnin kasvattamiseen.

Kehittämissämme digitaalisissa alustoissa on tilaajalle hallintanäkymä, jolla voidaan hallita käyttäjiä ja palveluita. Palveluntarjoajille on oma hallintaosio omien palveluiden lisäämistä ja muokkaamista varten. Loppukäyttäjille palveluiden selailu on yleensä täysin avointa. Palvelun tai tuotteen tilaaminen ja maksaminen vaatii yleensä rekisteröitymisen tai yhteystietojen antamisen.

Palvelualustoihin kehitetään usein myös tehokkaita hakuominaisuuksia, suosikkeja, laskutusominaisuuksia ja visuaalinen raportointi.

Digitalisoi liiketoimintasi ja kasvata tehokkaasti liikevaihtoa!

Tuki kaikille päätelaitteille

Kehittämiämme palvelualustoja voidaan käyttää selaimessa kaikilla päätelaitteilla. Tämän ansiosta erillistä asennusta tai päivittämistä sovelluskauppojen kautta ei tarvita. Joustavaa, helppoa ja kustannustehokasta.

Luotettava kumppani

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Keskitymme toimittamaan lisäarvoa, laatua ja helppokäyttöisiä ratkaisuja. 

Ketterän kehityksen lisäksi voimme auttaa yritystäsi liiketoiminnan kehittämisessä, rahoituksen hakemisessa, tuotteistamisessa sekä markkinoinnissa. Kokonaisvaltaista ja vaivatonta.

Olemme mukana Google Cloud Platform -kumppaniohjelmassa. Teknologiamme mahdollistaa ketterän ja kustannustehokkaan kehityksen, kun sama koodipohja käy kaikille alustoille: Android, iOS, Windows, Mac, Linux. Teknologiamme on valmista ja todistetusti toimivaa – siksi myös ohjelmistokehityksemme on nopeaa, eikä työtä tarvitse aloittaa kokonaan alusta. Digiratkaisumme kehitetään valmiita, toimivia teknologiakomponentteja hyödyntäen. Lopputuloksena saamme räätälöidyn täsmäratkaisun jokaisen asiakkaan omiin tarpeisiin.

Lisätietoja:

https://www.tecinspire.com

https://www.tecinspire.com/palvelut/digitaaliset-palvelualustat/

Pinterest
Tecinspire Oy logo

Tecinspire Oy:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Tecinspire Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Tecinspire Oy:n tarjontaa

Tecinspire Oy:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiLaaja digivalmennus Keski-Uudenmaan yrityksille

Mitä teimme? Toteutimme Keski-Uudenmaan yrityksille laajan digikoulutuksen Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen tilaamana. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, +19 muutaAnalytiikka, Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Asiantuntijapalvelut, Koulutusala, Telekommunikaatio, Koulutus, tecinspire

Premium

ReferenssiHyvinvointisovellukselle yli 3000 latausta julkaisuviikolla Suomessa

Fat Burning Female -mobiilisovellus tuo suositun hyvinvointi- ja laihdutusmenetelmän jokaisen saataville. Sovellus sisältää Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +42 muutaMarkkinointi, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Maksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Google, Android, iOS, Angular, Node.js, Javascript, Linux, Mac OS, Windows, WooCommerce, Asiantuntijapalvelut, Kauppa, Koulutusala, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Toteutustyö, tecinspire, Alustariippumaton kehitys, pwa, progressive web app, hybridikehitys, ketterä

Premium

Referenssi Matkailualan uudistus innovatiivisella digialustalla

Mikä on LaplandHub alusta? LaplandHub on digitaalinen alusta matkailupalveluiden varaamiseen. Alusta mullistaa toimialaa siten, Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +54 muutaHankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Markkinointi, Myynti, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Maksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoliikennepalvelut, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Google, Android, iOS, Angular, Node.js, Javascript, Linux, Mac OS, Windows, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Telekommunikaatio, Urheilu, viihde ja virkistys, Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, tecinspire, ketterä kehittäminen, progressive web app, pwa, hybridikehitys

Premium

ReferenssiToimialan uudistus helppokäyttöisellä alustalla

Kehitimme yhdessä Ajois Oy:n kanssa poikkeuksellisen helppokäyttöisen ja suoraviivaisen alustan elämyksien varaamiseen.  Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +54 muutaHankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Viestintä, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Maksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Google, Android, iOS, Angular, Node.js, Javascript, Linux, Mac OS, Windows, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Kauppa, Media, Urheilu, viihde ja virkistys, Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, tecinspire, ketterä, Alustariippumaton kehitys, hybridikehitys, Ohjelmisto, progressiivinen, progressive web app, pwa

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tecinspire kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia