Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalisia työkavereita kaiken kokoisille yrityksille

post_image

TarjontaTarjoamme ohjelmistorobotiikkaa kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta. 

Ohjelmistorobotti on kuin digitaalinen kollega, joka tekee puolestasi manuaaliset ja puuduttavat rutiinityöt. Digitaalinen kollega käyttää tietokoneohjelmistoja kuten ihminen ja tarvitsee toimiakseen selkeät säännöt ja ohjeen. 

Rajobitin kanssa työskentely on helppoa. Maksuttomassa kartoituksessa autamme löytämään parhaat käyttökohteet ohjelmistoroboteille. Kerromme myös, mistä automatisoinnista on paras lähteä liikkeelle. Robotin kehitys vie muutaman viikon, jonka jälkeen se on valmiina suorittamaan työtehtäviään.

Tuotamme robotit palveluna Avaimet käteen -periaatteella. Kaikki tarvittavat lisenssit, palvelimet yms. sisältyvät palveluun. Poiketen muista toimijoista palvelumme hinta muodostuu käytön mukaan - samaan tapaan kuten esim. vuokratyövoimaa ostettaessa.

Lisäksi, hankinnan kustannus olisi perinteisemmällä tavalla ostettuna kymmeniä tai satoja tuhansia euroja. Meillä Rajobitilla kyse on vain muutamista tuhansista, joten nyt viimeistään kannattaa olla meihin yhteydessä ja varata maksuton kartoitus.

Pinterest
Rajobit Oy logo

Rajobit Oy:n tarjonta

Ohjelmistorobotiikka

Lisätietoja

Rajobit Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Rajobit Oy:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Rajobit Oy:n Ohjelmistorobotiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Rajobit kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia