Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fiksut työkalut osaamisen hallintaan

post_image

TarjontaCinoden Talent Connectin avulla saat helposti ajantasaisen kokonaisnäkymän yrityksenne asiantuntijoiden osaamisista ja taidoista. Uniikki ja monikielinen ”skills cloud”-hakukoneemme helpottaa asiantuntijoiden profiilien ylläpitoa.

Järjestelmämme avulla luot nopeasti yhdenmukaiset CV:t, niin tarjouksia kuin kilpailutuksia varten. Lisäksi asiantuntijat pystyvät helposti päivittämään ja pitämään ansioluettelonsa ajan tasalla.

Osaamisen hallinta ja ansioluettelot yhdessä paikassa

Asiantuntijoiden profiilit, osaamiset, taidot ja ansioluettelot helposti yhdessä paikassa. Monikielinen ja synonyymisanastoilla varustettu ”skills cloud”-hakukoneemme helpottaa asiantuntijoiden profiilien ylläpitoa.

Keskitetty osaamisen hallinta yksinkertaistaa osaamisen kehittämistä, myyntiä, resurssointia ja palvelutuotantoa. Lisäksi saat järjestelmästä myös kattavat raportit ja ennusteet mm. käytettävyyksistä ja kompetensseista.

Lue lisää

Pinterest
Cinode logo

Cinode:n tarjonta

HR

Lisätietoja

Cinode:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Cinode:n tarjontaa

Cinode:n HR -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinode kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Julkisen pilven kustannukset kuriin – optimoinnin seurauksena saavutetaan jopa 30 prosentin säästöt
TOP20 katsotuimmat tv-ohjelmat - Uutisten ja ajankohtaisohjelmien suosio kasvoi vuonna 2020
Kiinnostaako digimarkkinointi, lohkoketjut, ketterät menetelmät tai koodaus? Listasimme it-alan verkkokursseja keväällä 2021

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia