Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Design-lähtöistä ohjelmistosuunnittelua

TarjontaHyvä design on avainasemassa digipalvelun viemisessä ideasta todeksi. Autamme teitä palvelumuotoilussa, käytettävyyden ja käyttöliittymän suunnittelussa (UX/UI) sekä palvelun visuaalisessa viimeistelyssä. Hyödynnämme projekteissamme uusimpia design-menetelmiä ja osallistamme palvelun käyttäjiä suunnittelutyöhön.

Design Sprint on tehokas ja nopea tapa kokeilla uusia ideoita. Sprinttimme on pitkään käytännössä hiottu ja muokattu versio Googlen Design Sprintistä. Otamme teidät mukaan kahteen työpajapäivään ja hoidamme itsenäisesti prototyypin rakentamisen ja sen testaamisen kohderyhmän kanssa. Käyttäjäpalautteen perusteella sovimme yhteisesti jatkosuunnitelmasta: kannattaako ideoitu palvelu toteuttaa?

Pinterest
Taito United Oy logo

Taito United Oy:n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Taito United Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Taito United Oy:n tarjontaa

Taito United Oy:n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taito United kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia