Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Science ja Analytiikka

post_image

TarjontaAnalytiikka ja Data Science -ratkaisujemme avulla pystyt saamaan uutta ja tarkempaa informaatiota liiketoiminnastasi sekä hyödyntämään jo käytettävissä olevia tietovarantoja tehokkaammin.

Asiantuntijamme auttavat sinua tehostamaan päätöksentekoa ennakoivien ja päätösesityksiä tarjoavien mallien avulla ja ohjaamaan liiketoimintasi entistä parempiin tuloksiin.

Kilpailuetua tehokkaammalla analytiikka-ratkaisulla

Kilpailuedun saavuttavat ne yritykset, jotka hyödyntävä data-analyysin edistyneimpiä keinoja. Autamme sinua tunnistamaan millä tasolla yrityksesi on ja vastaamaan liiketoiminnan haasteisiin tiedon avulla.

Johda tiedolla

Yritykselläsi käytössä olevat järjestelmät keräävät jatkuvasti tietoa esimerkiksi asiakkaistasi. Liiketoiminnalle arvokasta tietoa kertyy palautteen muodossa myös asiakaspalveluun ja sosiaalisen median kanaviin. Autamme sinua valjastamaan keräämäsi tiedon ongelmien tunnistamiseen, ratkaisemiseen ja päätöstenteon ohjaamiseen.

Lue lisää verkkosivuiltamme.

Pinterest
Valamis logo

Valamis:n tarjonta

Analytiikka

Lisätietoja

Valamis:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Valamis:n tarjontaa

Valamis:n Analytiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Valamis kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia