Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data-, analytiikka- ja tekoälypalvelut

Tarjonta

Enemmän arvoa datasta

Datan, analytiikan ja tekoälyn käyttäminen liiketoiminnan vahvistamiseksi kiteytyy yhteen yksinkertaiseen kysymykseen: Mitä haluat saavuttaa? Autamme sinua löytämään vastauksen tähän ydinkysymykseen ja muuttamaan datan arvoksi. 

Ota haltuun datan hyödyt liiketoiminnassa

Tiedolla on voima muuttaa toimintasi. Sen avulla saat konkreettista asiakaskokemustietoa, perustat älykkäitä toimintoja ja mahdollistat tehokkaan, organisaatiotasi hyödyntävän toimintasi ekosysteemeissä.

Autamme sinua tunnistamaan parhaat mahdollisuudet ja ajankohtaisimmat ongelmat, jotka voit ratkaista tiedon avulla ja löytämään tiedon, jolla on suurin välitön potentiaali. Neuvomme, kuinka rakennat ratkaisuja, jotka tuottavat todellista arvoa.

Turvaa yrityksesi tulevaisuus datan avulla

Voimme auttaa sinua turvaamaan organisaatiosi tulevaisuus luomalla datan ja tekoälyn avulla uusia toimintamalleja, ja tarjoamalla tiimeillesi ja organisaatiollesi pääsyn arvokkaisiin tietovarantoihisi. Voimme tarjota tiimillesi apua myös dataan perustuvan strategian luomiseen ja uusiin organisointitapoihin, jotta voit hyödyntää datan etuja mahdollisimman tehiokkaasti. ?Kulttuurin muutoksen tähtäävät ohjelmamme auttavat sinua käynnistämään organisaatiosi muutoksen kohti datakyvykkyyttä. 

Pinterest
Futurice Oy logo

Futurice Oy:n tarjonta

Analytiikka

Lisätietoja

Futurice Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Futurice Oy:n tarjontaa

Futurice Oy:n Analytiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Futurice kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia