Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cuppla Mobiililaitehallinta & Digitaalinen Ilmoitustaulu

post_image
Tarjonta

Käyttäjäystävällinen mobiililaitehallintaratkaisu

Cupplan helppokäyttöisen mobiililaitehallintaratkaisun avulla koulut, kunnat ja pk-yritykset voivat voivat hallita tabletteja ja kännyköitä keskitetysti yhdestä paikasta. Ohjelma on suunniteltu loppukäyttäjän tarpeista lähtien kevyeksi ja käyttäjäystävälliseksi ratkaisuksi.

Suomenkielinen käyttöliittymä ja tuki yhdistettynä käyttäjäystävällisyyteen tekevät Cuppla ohjelman käytöstä vaivatonta. Cuppla mobiililaitehallinnan (MDM) avulla voidaan hallita keskitetysti laajojakin laitekantoja. Keskitetyn laitehallinnan avulla kännyköihin ja tabletteihin voidaan ajaa etänä muun muassa turvallisuusasetuksia, WiFi-asetuksia sekä sovelluksia. Keskitetty hallinta mahdollistaa myös esimerkiksi laitteiden etätyhjentämisen sekä salasanojen nollaamisen. 

Cuppla ohjelma tukee iOS ja Android käyttöjärjestelmiä. Tuemme myös Applen DEP ja VPP –palveluita.  

Tietoturvallinen kanava digitaalisen sisällön jakeluun

Tiedon ja tärkeiden materiaalien kulkeminen työntekijöiden mukana ajasta ja paikasta riippumatta on yhä tärkeämpää. Cupplan Digitaalinen Ilmoitustaulu on tietoturvallinen ja helppo ratkaisu päästä käsiksi yrityksen digitaalisiin materiaaleihin niin omilla kuin yrityksen omistamilla älypuhelimilla ja tableteilla.

Cuppla tarjoaa tehokkaan ja tietoturvallisen informaatiokanavan yrityksen sisäiseen viestintään. Cupplan Digitaalisen Ilmoitustaulun avulla, yritykset voivat kerätä tärkeät digitaaliset materiaalit yhteen paikkaan ja jakaa ne valituille henkilöille. Jaa esimerkiksi kuvia, linkkejä ja videoita valittujen henkilöiden kesken.

Niin sisällön luominen, jakaminen kuin lukeminen onnistuu helposti Cupplan Digitaalisen Ilmoitustaulun avulla. Digitaalinen ilmoitustaulu tulee Cuppla Mobiililaitehallintaratkaisun mukana.

Pinterest
Cuppla Technology logo

Cuppla Technology:n tarjonta

Mobiilikehitys

Lisätietoja

Cuppla Technology:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Cuppla Technology:n tarjontaa

Cuppla Technology:n Mobiilikehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Cuppla Technology kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia