Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud Competence Center - jatkuvaa ketterää kehitystä

post_image

TarjontaPalvelu auttaa IT:tä oppimaan teknologisten ratkaisuiden mahdollisuudet sekä vertaamaan, ylläpitämään ja kehittämään niitä.

Onregon Cloud Competence Center on arkkitehtiryhmä, joka muodostetaan asiakkaan kehitystarpeiden mukaisen suunnitelmaan tarvittavista arkkitehtuurimoduuleista. Arkkitehtiryhmän jokaisella arkkitehdillä on oma vastuualueensa asiantuntijoineen. Asiakkaalla on parhaat asiantuntijaresurssit käytettävissään juuri tarpeeseen optimoidulla tavalla.

Cloud Competence Centerin myötä IT-henkilöstön ymmärrys kasvaa koko organisaation tavoitteista ja vaatimuksista, joka mahdollistaa liiketoiminnan uusien palveluiden nopean jalkauttamisen. IT-henkilöstö oppii ymmärtämään, kuinka teknologiset ratkaisut voivat auttaa organisaatiota saavuttamaan tavoitteensa.

Jotta IT voisi tarjota liiketoimintaa tehostavia ratkaisuita ja digitaalisia palveluita, on ymmärrettävä yrityksen strategia ja määritetyt strategiset tavoitteet.

Tietohallinnon strategisia tavoitteita:

– Sovellusten ja järjestelmien käytettävyys

– Palveluiden skaalautuvuus

– Palveluiden kehitys ja nopea käyttöönotto

– Kustannukset ja tehokkuus

Pinterest
Onrego Oy logo

Onrego Oy:n tarjonta

It-infrapalvelut

Lisätietoja

Onrego Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Onrego Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

HR
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Tietoturva

Onrego Oy:n It-infrapalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiDigitalisaatio ja pilvipohjainen kehitys: Onrego toteuttaa Kevan uuden mallin

Kumppani vision toteuttamiseen Onrego on valittu Kevan uudeksi pilvi- ja kapasiteettipalvelukumppaniksi. Sopimus on solmittu Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, +17 muutaIt-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Konesalipalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Azure, Microsoft, Julkishallinto, Pankki ja vakuutus, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, hybridipilvipalvelut, Julkinen pilvi, DevOps, Ketterä kehitys, managed cloud

ReferenssiPieksämäki puhdilla pilveen

Pieksämäen kaupungin pilvisiirtymä alkoi O365-käyttöönotolla Kuntien Tieran sopimuksen kautta. Oma Exchange 2003 oli Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, Arkkitehtuuri, Integraatiot, +7 muutaIt-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Windows, Konsultointi

BloggausOnrego ja Amiedu kouluttavat vanhoista tekijöistä uusia pilviosaajia

Amiedu ja Onrego Oy ovat sopineet yhteistyöstä, joka koskee Julkisen palvelun akatemia -koulutuksia. Kyseessä on Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, It-infrapalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, +35 muutaPilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services, Azure, Google, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Koulutus, hybridipilvi, Julkinen pilvi, oppisopimus, henkilökohtainen valmennus, verkkovalmennus, Aikuiskoulutus, digitaalinen oppiminen, cloud infrastructure, cloud services, Cloud Technology

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Onrego kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia