Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yrityksesi tarpeisiin soveltuvien Wordpress-sivujen suunnittelu ja toteutus

TarjontaValolink rakentaa verkkosivuja pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat parantaa liiketoimintaansa toimivilla ja myyvillä kotisivuilla. Tarjoamme kokonaisvaltaisia verkkosivupaketteja, ulkoasun suunnittelusta toteutuksen kautta julkaisuun ja ylläpitoon, mutta lisäksi tarvittaessa teemme myös kumpaakin erikseen. Meiltä saat apua visuaalisessa suunnittelussa, jos haluat esimerkiksi varmistaa layoutin toimivuuden verkkoympäristössä. Useimmiten apua tarvitaan kuitenkin enemmän teknisessä toteutuksessa, jota teemme mielellämme myös valmiista layout-suunnitelmista.

Sivut tehdään WordPress-pohjalle, ja valmista teemaa pohjana käyttäen, jotta sivustoa olisi mahdollisimman helppo ylläpitää myös asiakkaan itse. Toteutamme myös pienempiä ja suurempi verkkokauppatoteuksia, käyttäen WooCommerce-verkkokauppapohjaa. Haluamme luoda visuaalisesti miellyttäviä ja tyylikkäitä sivustoja, mutta joustamatta verkkosivujen todellisesta tarkoituksesta - verkkosivujen tulee tuoda lisää asiakkaita ja tarjota informaatiota helposti asiakkaille. Muuten kauniiden verkkosivujen olemassaolo on turhaa puuhaa.

Tärkein saamamme palaute asiakkailta on kommentit projektien sujuvuudesta. Harmillisen monella asiakkaallamme on takana jo yksi tai useampi epäonnistunut verkkosivuprojekti. Meillä projektit tehdään alusta loppuun samalla pienellä porukalla, johon aina saat nopeasti yhteyden jos tulee kysyttävää tai kommentoitavaa. Asiakas pidetään projektin etenemisessä mukana juuri niin paljon kuin hän itse haluaa - jotkut tykkäävät seurata edistymistä ahkerasti, toiset haluavat keventää omaa taakkaansa ja seurata vain projektin isompia etappeja. Meille käy kaikki, kunhan projektista saadaan valmista, sellaisella tuloksella johon kaikki ovat tyytyväisiä. Emme nimittäin lähde toteuttamaan asiakkaan toiveita, jos me ammattilaisina tiedämme ettei lopputulos ole toimiva, tai palvele tarkoitustaan. Kaikkien tyytyväisyys tarkoittaa siis sitä, että asiakas on tyytyväinen sivustonsa ulkoasuun, sisältöön ja toimivuuteen, mutta myös me olemme vakuuttuneita sivuston palvelevan käyttäjiä, sekä Googlea.

Meiltä onnistuu myös pienemmät projektit, verkkosivujen yksittäisten elementtien suunnittelu, kotisivujen pienet päivitysprojektit, niin ulkoasun kuin teknisetkin parannukset.

Kotisivut yritykselle

Pinterest
Valolink Oy logo

Valolink Oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Valolink Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Valolink Oy:n tarjontaa

Valolink Oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valolink kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia