Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Chat-palvelu verkkokaupassa

post_image

TarjontaFinnchatin chat-palvelun käytön vaikutuksia verkkokauppojen asiakaskokemukseen ja asenteisiin verkkokauppaa kohtaan tutkittiin laajasti vuonna 2017. Tutkimuksessa oli mukana viisi isoa suomalaista verkkokauppaa ja kysely toteutettiin sellaisille verkkokauppojen asiakkaille, jotka olivat tehneet ostoksen edellisen kahden kuukauden aikana.

Tutkimukseen saatiin kaiken kaikkiaan 7228 vastausta. Tulosten analysoinnin ryhmävertailussa eroteltiin sellaiset vastaajat, jotka käyttivät Finnchatin chat-palvelijan apua viimeisen ostoksen yhteydessä (”chat-vastaajat”; n = 655) ja sellaiset vastaajat, jotka eivät käyttäneet (”ei-chat” n = 6573).

Chat-palvelun hyödyt verkkokaupoille

Tutkimustulokset osoittivat, että chat-palvelu tuo merkittäviä hyötyjä verkkokaupoille. Chat-palvelun todettiin parantavan verkkokauppavierailujen myynnillistä tehokkuutta, mutta myös tuovan pitkän tähtäimen hyötyjä parantuneen asiakaskokemuksen ansiosta.

Tutkimuksesta esille nousseet chat-palvelun päähyödyt verkkokaupoille:

  • Asiakas ostaa enemmän
  • Asiakas ostaa useammin
  • Asiakaspoistuma pienenee
  • Suosittelijoiden määrä kasvaa
  • Sitoutuminen brändiin kasvaa
  • Asiakastyytyväisyys paranee

Verkkokaupan chat-palvelua hyödyntävät asiakkaat:

  • Suosittelivat verkkokauppaa 47,5 % todennäköisemmin
  • Luottivat verkkokauppaan 40,7 % todennäköisemmin
  • Aikoivat tehdä uusintaostoja 28,0 % todennäköisemmin
  • Olivat tyytyväisiä verkkokauppaan 27,3 % todennäköisemmin

Tutkimustulosten mukaan chat-palvelijat pystyivät ratkaisemaan 72,4 % asiakkaan kohtaamista ongelmista verkkokaupoissa. Chat-keskustelu verkkokauppavierailun aikana lähes kymmenkertaisti asiakkaan oston todennäköisyyden (parannus konversiosuhteeseen 895 %).

Verkkokaupan istuntokohtainen myynti (= myyntieurot per verkkokauppavierailu) oli 1310 % suurempi silloin, kun vierailuun yhdistyi chat-keskustelu.

Chat-palvelusta kokemusta omaavat asiakkaat poistuivat ongelman kohdattuaan verkkokaupasta 39,7 % epätodennäköisemmin ja chat-asiakkaan keskiostos oli 37 % muita asiakkaita suurempi.

Pinterest
Finnchat Oy logo

Finnchat Oy:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Finnchat Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Finnchat Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Finnchat Oy:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiChat-palvelu avustaa verkkokaupan myyntiä – Case: K-Rauta

Miksi verkkokaupan kannattaa ulkoistaa chat-palvelu? Kysyimme asiaa K-Raudan palvelupäälliköltä Antti-Oskari Peltoselta . Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Myynti, Viestintä, +13 muutaAnalytiikka, Ketterät menetelmät, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Toteutustyö, verkkokauppa, chat-palvelu, myynninedistäminen, Myynnin kehittäminen, verkkokauppa chat, verkkokaupan ratkaisut, referenssi, k-rauta

Premium

ReferenssiSuomen Tilaajavastuu Oy - Palvelu ylitti kaikki odotuksemme

“Olemme onnistuneet luomaan Tilaajavastuu.fi ja Veronumero.fi -palveluidemme asiakkaille selkeätä lisäarvoa sillä, että he Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Viestintä, Laadunvarmistus, +11 muutaVerkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Asiantuntijapalvelut, Järjestöt ja yhdistykset, Konsultointi, Vuokratyövoima, chat-palvelu, Live Chat, chat, ulkoistettu chat, ulkoistettu asiakaspalvelu

Premium

BloggausOhjeet hyvän chatbotin rakentamiseen

Chatbotit ovat verkossa tapahtuvan vuorovaikutuksen lähihistorian suurimpia mullistajia.  Chatbot  on tuttu ilmestys niin Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, HR, Markkinointi, +26 muutaMyynti, Viestintä, Analytiikka, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Ohjelmistorobotiikka, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Verkkokaupparatkaisut, Asiantuntijapalvelut, IT, Kauppa, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, chatbot, finnchat, asiakaskokemus

Premium

ReferenssiLujahormi on saanut Finnchatin avulla lisäkauppaa, positiivisia asiakkaita ja hyviä asiakaskokemuksia

Ville Hänninen on Lujahormin myyntijohtaja. He korjaavat omakotitalojen savupiippuja, myyvät tulisijoja sekä nuohoavat Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +17 muutaViestintä, Analytiikka, Laadunvarmistus, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Google, Javascript, Asiantuntijapalvelut, Rakentaminen, Huolto ja korjaus, Toteutustyö, chat, chat-myynti, chat-palvelu, Live Chat, ulkoistettu chat

Premium

Bloggaus5 vinkkiä parempaan sähköpostiasiakaspalveluun

Vaikka asiakaspalvelu monikanavaistuu ja itsepalvelun rooli kasvaa, niin sähköposti pysyy edelleen tärkeänä Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Analytiikka, Auditointi, +19 muutaLaadunvarmistus, Verkkokaupparatkaisut, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Rakentaminen, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, sähköposti, asiakaspalvelu, asiakaspalvelun kehittäminen, Asiakaspalvelun laatu, finnchat

Premium

BloggausMonikanavainen häiriöviestintä

Palvelussamme on häiriö! Mitä nyt? Kuinka hanskata häiriöviestintä? Kun verkkopalveluun iskee häiriö, niin tällaiset Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, +28 muutaProjektinhallinta, Supply chain management SCM, Viestintä, Analytiikka, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoliikennepalvelut, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, intercom, häiriönhallinta, ulkoistettu chat, häiriöviestintä, asiakaspalvelu, asiakaskokemus, Digitaalinen asiakaskokemus

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Finnchat kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia