Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

BEM - Rakennetun ympäristön tiedonhallintaa

post_image

TarjontaBuildercomin pilvipalveluna toimiva BEM-palvelukokonaisuus vastaa tiedonhallinnan tarpeisiin kiinteistön koko elinkaaren ajalle aina rakennushankkeen suunnittelusta ylläpitoon. BEM käsittää Rakennuttamisen, Ylläpidon sekä Kiinteistöhallinnon tuoteperheet.

Rakennuttamisen tietopalvelu tarjoaa tehokkaan ja nykyaikaisen projektipankin sekä helppokäyttöisen pientyöpankin niin suurten rakennushankkeiden kuin pienten kunnossapitohankkeidenkin hallintaan aina hankesuunnittelusta vastuuajalle, koko hankkeen elinkaaren ajan.

Kiinteistöylläpidon tietopalvelu on tarkoitettu kiinteistöjen hoito- ja huoltotoimen, tila- ja laitetietojen sekä kunnossapidon hallintaan koko elinkaaren ajalle. Palvelu on Suomen Rakentamismääräyskokoelman huoltokirjalle asetettujen vaatimusten mukainen.

Kiinteistöhallinnon tuotteet, jotka mahdollistavat kiinteistö- ja hanketietojen hallinnan lisäksi rakentamisen ja kiinteistöpalvelujen kilpailutukset, läpinäkyvän sopimusjohtamisen sekä ilmoitukset verottajalle.

BEM-palveluympäristö täyttää Kansallisen turvallisuusauditointikriteeristön Katakri 2015 ST IV -suojaustason vaatimukset tehtyjen auditointien perusteella.

Pinterest
Buildercom Oy logo

Buildercom Oy:n tarjonta

Tuotekehitys ja suunnittelu

Lisätietoja

Buildercom Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Buildercom Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Buildercom Oy:n Tuotekehitys ja suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Buildercom kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia