Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Bambora. Kaikki mitä tarvitset vastaanottaaksesi korttimaksuja myymälässä, verkossa ja mobiilissa.

Tarjonta

MYYMÄLÄ

Bambora ONE –maksupääteratkaisu sisältää aina nämä tuotteet

 • Voit vastaanottaa korttimaksuja kaikilla Visa- ja Mastercard-korteilla.
 • Toimintavarma ja käyttäjäystävällinen maksupääte värinäytöllä.
 • Valitse joko kannettava (sis. mobiilidatayhteys) tai kiinteä maksupääte.
 • Lähimaksuominaisuus (NFC) , Samsung Pay ja Apple Pay.
 • Nopeat tilitykset. Tapahtumapäivä + 2 pankkipäivää.
 • Maksuton ja asiantunteva asiakaspalvelu 6 päivänä viikossa.
 • MyBambora –verkkoportaalissa seuraat kaikkia korttitapahtumia.
 • Vaihtopalvelu rikkoutuneen laitteen tilalle.
 • Sisältää puhdistuskortin ja kuittirullia.
 • Ei aloitusmaksua, ei piilokuluja.
 • Helppo käyttöönotto minuuteissa.

VERKKOKAUPPA

Bambora PayForm - kaikki yleisimmät maksutavat verkkokauppaan

PayForm on nopea ja helppo ottaa käyttöön. Asiakkaasi saavat sujuvan ja saumattoman ostokokemuksen. Sinä saat luotettavan ja turvallisen ratkaisun, joka huolehtii maksuista.

PayFormin verkkomaksujen käyttöönotto on yksi markkinoiden nopeimmista. Sinun tulee vain perustaa tili, ja pian pystyt vastaanottamaan maksuja verkkokaupassasi. Tarvitset vain yhden sopimuksen Bambora kanssa ja saat kaikki maksutavat verkkokauppaan ja sovellukseen.

PayForm sisältää tuen yleisimmille verkkokaupparatkaisuille ja siksi PayFormin liittäminen on helppoa. Omaa ohjelmointitaitoa et tarvitse, sillä me tarjoamme ladattavaksi valmiit lisäosat yleisimpiin verkkokauppa-alustoihin veloituksetta sekä liitäntäkirjastot yleisimpiin web-ohjelmointikieliin. Liitännän voi kehittää myös itse – perusosaaminen web-ohjelmoinnista riittää. Siirtyminen toisesta maksupalvelusta on vaivatonta.

Magento 1 & 2, Wordpress/WooCommerce, PrestaShop, Vilkas, Viidakkostore, Johku jne.

Monipuoliset maksutavat

Luottokortit

Visa, Visa Electron ja MasterCard. Palveluun on mahdollista liittää myös American Express ja Diners Club erillisillä sopimuksilla.

Lompakot

MobilePay, Masterpass

Verkkomaksupainikkeet

Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-Pankki, Handelsbanken ja Ålandsbanken.

Lasku ja osamaksu

Mash, Jousto ja Enterpay-yrityslasku

MOBIILI

Kaikki, mitä tarvitset mobiilimaksujen vastaanottamiseen.

Oletpa sitten sovelluskehittäjä, kauppias tai asiakas, Bambora inApp tarjoaa sinulle lukuisia hyötyjä. Vaivattoman integroinnin, edullisen hinnoittelun, kätevän korttiominaisuuksia koskevan muistutustoiminnon – esimerkiksi.

Sovelluskehittäjälle tarjoamme vaivattoman integroinnin sekä käyttäjäystävällisen suunnittelun ansiosta pääset Bambora inApp -ohjelmistokehityspaketilla vauhtiin muutamassa minuutissa. Saat samassa paketissa huolellisesti kehittäjälle tehdyn dokumentaation ja koodiesimerkit sekä tuen. Ennen Bambora inApp -ohjelmistokehityspaketin tilaamista voit kokeilla maksuratkaisun käyttöä sovelluksessasi.

Kauppiaana voit alkaa vastaanottamaan maksuja sovelluksella tuota pikaa. Saat ratkaisun, joka on täydellisesti sinun muotoilusi ja tuotemerkkisi mukainen. Loppusilauksena vielä yksinkertainen ja kilpailukykyinen hinnoittelu. Tarvitset vain yhden sopimuksen Bamboran kanssa.

Bambora vastaa turvallisuudestasi.

Bambora huolehtii kaikesta korttimaksujesi käsittelystä, joten sinun ei tarvitse huolehtia PCI-sertifioinnista. Lisäksi voit hallita maksuliikennettäsi verkkotyökalullamme. Digitaaliset palvelumme ovat aina käytettävissäsi.

Haluatko lisätietoa? Olemme täällä sinua varten. Soita meille 09 424 111 00 tai lähetä meille sähköpostia hello@bambora.com.

Pinterest
Bambora Ab, sivuliike Suomessa logo

Bambora Ab, sivuliike Suomessa:n tarjonta

Maksaminen

Lisätietoja

Bambora Ab, sivuliike Suomessa:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Bambora Ab, sivuliike Suomessa:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

Maksaminen

Bambora Ab, sivuliike Suomessa:n Maksaminen -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiMotivus kuntokeskukset

Motivus kuntokeskukset valitsivat verkkomaksupalveluksi Maksukaistan. Maksukaista mahdollistaa kuntokeskusten palvelujen ja Lue lisää..

Tagit: Myynti, Maksaminen, Pilvipalvelut / SaaS, +10 muutaVerkkokaupparatkaisut, Julkaisujärjestelmä CMS, Pankki ja vakuutus, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto, Verkkomaksaminen, Verkkokaupan taloushallinto, Sähköinen taloushallinto, Maksujenvälitys, Maksujärjestelmäintegraatio

LinkkiSivuston helppokäyttöisyys: vauhdita verkkokauppaasi saavutettavuudella

Onko sivustosi saavutettava? Jos ei, pysähdy. Verkkokaupan saavutettavuudella ja sivuston helppokäyttöisyydellä varmistat ..

Tagit: Myynti, Maksaminen, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, +14 muutaJulkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, verkkokauppamaksaminen, digitaalinen maksaminen, korttimaksaminen, maksupääte, Bambora, verkkokauppa maksaminen

LinkkiKaikki irti kanta-asiakasohjelmasta!

Kanta-asiakasohjelmat voivat auttaa yrityksiä menestymään ja pitämään asiakkaat tyytyväisinä. Sinun on kuitenkin ..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +13 muutaMyynti, Maksaminen, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Urheilu, viihde ja virkistys, verkkokauppamaksaminen, maksupääte

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Bambora Ab, sivuliike Suomessa kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia