Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Azure -pilviratkaisut

post_image
Tarjonta

Häiriöttömästi toimivat palvelut, jotka skaalautuvat liiketoiminnan kasvun mukana

Hyvin toteutettuna pilviratkaisut mahdollistavat häiriöttömästi toimivat palvelut, jotka skaalautuvat liiketoiminnan kasvun mukana. Pilvipalvelut tuovat ketteryyden ja kustannustehokkuuden kautta tehokkaamman tavan vastata liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin. 

Adafyn Azure-pilviratkaisuissa tavoitteena on hyödyntää Microsoft Azuren PaaS- ja SaaS -ratkaisuja. Virtuaalikoneita käytetään ainoastaan tarvittaessa, sillä PaaS ja SaaS -ratkaisut mahdollistavat usein projektien läpiviennin nopeammin ja paremmalla lopputuloksella. Ratkaisujen toteutuksissa pidetään kuitenkin aina mielessä ns vendor lock -riskin hallinta: Jos mahdollista, ratkaisuissa hyödynnetään avoimia standardeja ja avoimen lähdekoodien projekteja, jotka usein helpottavat siirtymistä pilvi- ja kumppaniratkaisuista toisiin.  

Oikeat teknologiavalinnat

Tärkeimpiä yksittäisiä palveluita Azuressa ratkaisuissamme ovat Azure App Services, Azure Cosmos DB, Azure AD, Key Vault, Azure Service Bus, Logic Apps sekä Azure Api Management.

Pilvipalveluratkaisuihin valitaan teknologiat pohjautuen seuraaviin tavoitteisiin:

  • Mahdollistavat modernit ja skaalautuvat ratkaisut, joilla on pitkä elinikä.
  • Pohjautuvat avoimiin standardeihin ja avoimeen lähdekoodiin.
  • Tukevat Microsoft 365-palveluiden tehokkaampaa hyödyntämistä oman liiketoiminnan kehittämisessä.

Järjestelmät toteutetaan avoimen lähdekoodin .NET, Azure ja Microsoft-ratkaisuilla, jotka perustuvat Open Api- ja CloudEvents-standardeihin.

Näin saavutetaan kaksi asiaa:

  1. Ratkaisu on toimittajariippumaton – teknologiat ovat yleisiä ja niiden osaajia löytyy Suomesta useita.
  2. Järjestelmiä on mahdollista kehittää asiakkaan toiveiden mukaisesti – toisin kuin valmistuotteissa, asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa järjestelmän tarjoamiin ominaisuuksiin.

Datan täysimääräinen hyödyntäminen ja IoT

Monissa organisaatioissa on tavoitteena lisätä datan hyödyntämistä ja on otettu käyttöön IoT-dataan pohjautuvaa raportointia ja ennustamista. 

 Pilvipohjaisissa ratkaisuissa IoT-data yhdistetään Stream Analytics-palveluun, jonka kautta data on helposti laskettavissa raportointimuotoon. Machine Learning -ratkaisut on mahdollista yhdistää suoraan Stream Analyticsiin.

IoT-data on yhdistettävissä myös CloudEvents-pohjaisten viestien kautta ML -ratkaisuihin, kuten Azure Machine Learning -palveluun. Koneista tulevaa dataa on mahdollista toimittaa business eventteinä ML-palvelulle, joka datan perusteella pystyy nostamaan esiin poikkeamia. 

IoT-data tallennetaan usein ratkaisuissamme käsiteltynä Azure Storage-pohjaiseen palveluun raportointia varten. 

Identiteetinhallinta

Identiteetinhallintapalveluna pilviratkaisuissamme toimii Azure AD, jonka kautta on mahdollista hallita käyttäjien oikeuksia ja rooleja palveluissa. Azure AD myös mahdollistaa pilvipalvelun käyttäjien self service -tyylisen rekisteröitymisominaisuuden. Koska Azure AD linkittyy muuhunkin Microsoft-tarjontaan, kuten Teamsiin ja Sharepointtiin, organisaatiot voivat hallinnoida pääsyä kaikkiin palveluihinsa keskitetysti yhden ratkaisun kautta. 

Pinterest
Adafy Oy logo

Adafy Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Adafy Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Adafy Oy:n tarjontaa

Adafy Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Adafy kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia