Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Avullamme voit luoda helppokäyttöisen, luotettavan ja älykkäästi toimivan verkkokaupan

post_image

TarjontaDigitalisaatio on muuttanut kaupankäyntiä ja palvelurakenteita valtavasti. Asiakaspalvelu ja myynti tapahtuvat monikanavaisesti, asiakaskokemuksen ulottuessa verkosta ja sosiaalisesta mediasta kivijalkamyymälään. Yrityksen verkkopalveluiden, verkkokaupan ja asiakaspalvelun tulee toimia saumattomasti yhteen niin henkilöstön, prosessien kuin työkalujen näkökulmasta.

Ostokäyttäytymisen monikanavaistumisen myötä myös brändiuskollisuus on vähentynyt niin kuluttajien kuin yritystenkin välisessä kaupassa. Muutos haastaa yritykset ja organisaatiot myyntitilanteessa. Parhaat menestystarinat yhdistävät eri asiakaskohtaamiset kontaktipisteestä riippumattomaksi, sujuvaksi, yhtenäiseksi asiakaskokemukseksi - niin verkossa kuin liikkeessä. Hyvän asiakaskokemuksen luominen on tänä päivänä ensiarvoisen tärkeää, sillä tyytyväiset asiakkaat ostavat lisää, suosittelevat ja tuovat lisää asiakkaita.

Asiantuntijamme auttavat verkkopalveluiden ja verkkokauppojen kehittämisessä olitpa sitten rakentamassa vetovoimaista verkkokauppaa kuluttajille tai yrityksille (B2B), parempaa viranomaispalvelua tai toimivampaa tuotetiedon hallintaa (PIM). Autamme sinua suunnittelemaan ja rakentamaan asiakaskeskeiset ratkaisut strategiasta ja palvelumuotoilusta tekniseen toteutukseen, tarvittaviin integraatioihin, analytiikkaan, pilvipalveluihin ja ylläpitoon saakka.

Palveluumme digitaalisen myynnin ja verkkokaupan osalta kuuluu muun muassa kaupallisen asiakaskokemuksen suunnittelu ja kehitys, verkkokaupan suunnittelu ja toteutus, tuotetiedonhallinta, ennakoiva analytiikka ja personointi, digitaalisen myynnin strategia ja roadmap, mobiiliratkaisut, tausta- ja myymäläjärjestelmäintegraatiot sekä digitaalinen markkinointi. Hyödynnämme työssämme johtavia teknologioita kuten Episerver, inRiver PIM, Liferay, Microsoft Azure, Amazon (AWS), Mule ESB, Microsoft BizTalk ja Oracle.

Avullamme voit luoda helppokäyttöisen, luotettavan ja älykkäästi toimivan verkkokaupan.

Lue lisää:

Pinterest
Solita Oy logo

Solita Oy:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Solita Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solita Oy:n tarjontaa

Solita Oy:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solita kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia