Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

AvainAppis - helppoa avainhallintaa mobiilisovelluksella

post_image

TarjontaLuovuta ja vastaanota avaimia helposti mobiilisovelluksen avulla ja unohda paperiset tai Excel-taulukot. Saat nopeasti tiedon, kenellä avaimet ovat. Markkinoilla uusi AvainAppis sopii erityisesti kiinteistö- ja siivousalalle.

Miten avainhallinta tapahtuu AvainAppiksella

AvainAppiksessa hallitset avaimia, avainkaappeja, käyttäjiä, asiakkaita, kohteita ja toimialoja. Kaikkia tietoja hallinnoidaan selainkäyttöisessä hallintakäyttöliittymässä ja kätevä mobiilisovellus mahdollistaa avainten luovutuksen ja vastaanottamisen kentällä työntekijöiden toimesta.

Yritykselläsi on yksi tai useampi AvainAppiksen pääkäyttäjä, joka käyttää pääasiassa selainkäyttöliittymää sekä hallitsee kaikkia yrityksesi tietoja ja avaimia. Toimialan pääkäyttäjän, kuten esimerkiksi palveluesimiehen, ja työntekijän käyttöoikeudet rajataan toimialan (esim. Kiinteistönhuolto / Helsinki) perusteella.

Yrityksesi käytössä olevat avaimet liitetään asiakkaidesi kohteisiin ja näin tiedetään kunkin avaimen käyttökohde. Asiakkaillesi valitaan toimiala tai useampi, minkä perusteella kunkin toimialan pääkäyttäjät ja työntekijät ovat kytköksissä vain tiettyihin asiakkaisiin.

Yrityksesi työntekijät käyttävät vain AvainAppis-mobiilisovellusta, jolla he voivat vastaanottaa ja luovuttaa avaimia kentällä kätevästi toiselle työntekijälle tai toimialan pääkäyttäjälle. Vaihtoehtoisesti he voivat palauttaa päivän päätteeksi avaimen avainkaappiin.

Tutustu Avainappis.fi-sivulla, minkälaisille yrityksille AvainAppis erityisesti sopii.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja sovi esittely!

Pinterest
Geniem Oy logo

Geniem Oy:n tarjonta

Kiinteistöala

Lisätietoja

Geniem Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Geniem Oy:n tarjontaa

Geniem Oy:n Kiinteistöala -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Geniem kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia