Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Automatisoitu myyntimateriaalien tuotanto

post_image

TarjontaMyyjien työajasta jopa puolet kuluu tarjousten tekemiseen asiakkaalle. Markkinointi puolestaan käyttää runsaasti aikaa aineistojen ulkoasujen hiomiseen. Adeona Sales Tool automatisoi näitä työvaiheita vapauttaen aikaa tuottavampaan työhön.

Adeona Sales Toolin avulla myynnin aineistot valmistuvat muutamalla klikkauksella. Käyttö on helppoa, eikä vaadi erillistä kouluttautumista. Asiakaskohtaisesti räätälöidyt materiaalit ovat aina yritysilmeen mukaisia, eikä niiden hiomiseen ja viimeistelyyn kulu aikaa.

Asiakkaiden ja jälleenmyyjien tuotetiedon tarpeen kasvaessa Sales Tool on erinomainen markkinoinnin työkalu. Se on yhteydessä tarvittaviin taustajärjestelmiin, ja yhdistää rikastavat tuotetiedot toiminnanohjausjärjestelmän valikoima- ja hintatietoihin.

Tarjous on ainoa markkinointimateriaali, jonka asiakas varmuudella lukee. Siksi sen sisältö ja ulkonäkö ovat tärkeässä roolissa, ja selkeä kilpailutekijä. Sales Toolin avulla tehdyt tarjoukset noudattavat yhtenäistä linjaa ja tuotetiedonhallinnan järjestelmästä haetut tuotetiedot ovat varmasti aina oikeita.

Pinterest
Canter Oy

Canter Oy:n tarjonta

Myynti

Lisätietoja

Canter Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Canter Oy:n tarjontaa

Canter Oy:n Myynti -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiUusia mahdollisuuksia Martelan digimaailmaan

Martela on yksi Pohjoismaiden johtavia työympäristöihin keskittyneitä yrityksiä tarjoten käyttäjälähtöisiä ratkaisuja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, +10 muutaDokumenttien hallinta, Sisällönhallinta, Kauppa, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, tuotehallinta, Tuotetiedon hallinta, Tuotetiedonhallinnan integrointi

Premium

ReferenssiTuotetieto on Etran kilpailuetu

ETRAEtran valikoimassa on yli 300 000 teknisen kaupan tuotetta, joiden tuotetietoja ylläpidetään ja rikastetaan Adeonassa. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Myynti, Integraatiot, +8 muutaMaster Data MDM, Sisällönhallinta, Kauppa, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Tuotetiedon hallinta, automaattitaitto, tuoteluettelo

Premium

BloggausKolme askelta laadukkaaseen, monikanavaiseen tuoteviestintään

Yhtenäinen tuotetieto on ratkaisevan tärkeää sujuvan ja yhdenmukaisen vuorovaikutuksen tarjoamiseksi kaikissa myynnin ja Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +18 muutaToiminnanohjaus ERP, Viestintä, Big Data, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Master Data MDM, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Kauppa, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, tuotetiedonhallinta, Tuotetiedon hallinta, monikanavainen asiakaspalvelu, Monikanavaisen kaupan järjejestelmät, Monikanavajulkaiseminen, Sisällön hallinta ja jakelu

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Canter kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuinka suuri on diplomi-insinöörin palkka? TEK selvitti
Koronavirus vaikuttaa kyberuhkiin - KyberVPK auttaa terveyspalveluiden tuottajia taistelussa tietoturvahyökkäyksiä vastaan
Helsinki 2025 -suunnitelma tuo maaseudun kaupunkiin - mallinnuskuvat näyttävät pääkaupungin tulevaisuuden

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia