Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Autamme sinua kehittämään parempaa liiketoimintaa ja asiakaslähtöisiä palveluita analytiikan avulla

post_image

TarjontaDigitalisaatio mahdollistaa tiedon hyödyntämisen liiketoiminnassa täysin uusilla tavoilla. Palveluista ja laitteista saadaan tietoa, jota yhdistelemällä saa selkeämmän tilannekuvan toiminnan ja johtamisen tueksi, sekä voi paremmin ennustaa esimerkiksi asiakkaan, kysynnän tai laitteiden käyttäytymistä. Nykyaikaisten ratkaisujen avulla tiedosta syntyy arvoa ja kilpailuetua nopeasti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Autamme sinua analytiikan ja informaation hallinnan avulla kehittämään parempaa liiketoimintaa ja asiakaslähtöisiä palveluita.

Voit lähteä liikkeelle pienestä kokonaisuudesta, kokeilla ja todentaa hyötyjä arjessasi. Solitan asiantuntijat auttavat sinua, oletpa vasta miettimässä analytiikan hyödyntämistä tai kaipaat ehkä jo isompaa kuvaa strategian tai arkkitehtuurin muodossa. Saat meiltä Suomen johtavaa data science -osaamista ja palveluja informaation hallinnan ratkaisuista analytiikkaan, raportointiin ja asiakaslähtöisten palveluiden kehittämiseen.

Toteutamme ratkaisuja sekä perinteisesti operoitavina että markkinoiden johtaville pilviteknologia-alustoille kuten Amazon Web Services ja Microsoft Azure. Kehittämämme valmiit moduulit mahdollistavat uusien toiminnallisuuksien kustannustehokkaan ja joustavan käyttöönoton.

Solita on Amazon Web Services -konsulttikumppani (Advanced Consulting Partner) ja virallinen jälleenmyyjä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla (Reseller both public and private sector).

Lue lisää analytiikasta ja informaation hallinnasta >

Pinterest
Solita Oy logo

Solita Oy:n tarjonta

Analytiikka

Lisätietoja

Solita Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solita Oy:n tarjontaa

Solita Oy:n Analytiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solita kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia