Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Autamme onnistumaan järjestelmähankinnassa

post_image

TarjontaOlemme luotettu kumppani erityisesti julkisen puolen järjestelmähankinnoissa. Kymmenien onnistuneiden hankintojen kokemuksella osaamme auttaa kaikissa järjestelmähankintaan liittyvissä asioissa. Tunnemme hankintalain koukerot ja kykenemme tehostamaan hankintaprojektia sen jokaisessa vaiheessa.

Facilorin avulla voitte keskittyä päivittäistyöhönne samalla, kun me viemme hankintaa eteenpäin ammattitaidolla ja kokemuksen tuomalla varmuudella.

Substanssiosaamisemme HR-järjestelmistä hakee vertaistaan. Vuosien varrella olemme toimineet niin pienempien, kuin Suomen suurimpien yritysten ja julkisten organisaatioiden kanssa läpivieden yli sata järjestelmäprojektia. Olemme auttaneet asiakkaita niin hankintavaiheessa, kuin järjestelmän käyttöönotossa ja jalkautuksessakin. Olemme avuksi henkilöstöhallinnolle, sillä tunnemme toimittajakentän, HR-käytännöt sekä nykyaikaiset pilvipalveluna toimivat ratkaisut. 

Kun hankintaa katsotaan kokonaisuutena, siinä myös onnistutaan kokonaisuutena. Meillä on laaja-alainen kokemus useista eri järjestelmistä ja pystymme auttamaan mm. seuraavilla alueilla:

  • Henkilöstöhallinto
  • Palkanlaskenta
  • Taloushallinto
  • Asiakkuuksien hallinta (CRM)
  • Muut tukiprosessit
Pinterest
Facilor Oy logo

Facilor Oy:n tarjonta

Hankinta

Lisätietoja

Facilor Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Facilor Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
HR
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Julkishallinto

Facilor Oy:n Hankinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Facilor kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia