logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Autamme asiakkaitamme edelläkävijyyteen

post_image

TarjontaToimintamme ytimessä on asiakkaiden prosessien ymmärtäminen ja niiden kehittäminen globaalien liiketoiminta-alustojen avulla. Accountor Enterprise on johtava Microsoft Dynamics 365- ja NetSuite-asiantuntija sekä Suomessa että kansainvälisesti. Palveluksessamme on yli 120 asiantuntijaa. 

Ydinosaamisalueeseemme kuuluvat myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu, toiminnanohjaus, taloudenohjaus, tiedolla johtaminen ja toimintamallien ja liiketoiminnan innovointi. Olemme osa Accountor-ryhmän ohjelmistodivisioonaa, joka koostuu liiketoiminnan ja julkisten palvelujen digitalisointiin keskittyvistä kasvuyrityksistä ja jonka palveluksessa on yhteensä yli 400 asiantuntijaa. 

Accountor Enterprise Solutions Oy syntyi vuoden 2017 alussa, kun Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen. 

 

Pinterest
Accountor Enterprise Solutions Oy

Accountor Enterprise Solutions Oy:n tarjonta

Asiantuntijapalvelut

Lisätietoja

Accountor Enterprise Solutions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Accountor Enterprise Solutions Oy:n tarjontaa

Accountor Enterprise Solutions Oy:n Asiantuntijapalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiDynamics 365 -ratkaisu mahdollistaa kuntalaisten paremman palvelun Porvoon kaupungissa

Porvoon kaupunki perusti keskitetyn asiakaspalvelupisteen vuonna 2012, jolloin asiakasneuvojat koottiin yhteen paikkaan Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, +30 muutaMyynti, Projektinhallinta, Tietohallinto, Viestintä, Integraatiot, Käyttäjähallinta, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Microsoft Dynamics 365, Microsoft-teknologiat, Sähköinen asiointi, sähköinen asiointipalvelu, Parempikunta, palveluportaali, Portals, portaalialusta, asiakasportaali, asiointiportaali

Premium

ReferenssiTrimble Forestry Europe laajensi NetSuite-ratkaisuaan

Accountor Enterprise Solutions toimitti Trimble Forestry Europelle NetSuite OneWorld -taloudenohjausratkaisun."Teemme metsäalan Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +26 muutaProjektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Big Data, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Oracle, Asiantuntijapalvelut, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, NetSuite, Oracle NetSuite, Toiminnanohjaus, taloudenohjaus, liiketoiminnan hallinta-alusta, tytäryhtiöt, tytäryhtiötoiminnat, NetSuite OneWorld

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Siirry Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuntasektori suuntaa kohti avoimen lähdekoodin ratkaisuja
Ohjelmistoyritykset tekivät toiset verkkosivut internetiin ja analytiikka räjähti
Eficoden ROOT DevOps Platform on automatisoitu ohjelmistotuotantolinja, jota kehittäjät rakastavat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia