Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Auditointipalvelut WordPress-sivustojen tietoturvaan, nykytilanteeseen sekä saavutettavuuteen liittyen

TarjontaWordPress-sivustojen tietoturva-auditoinnissa käymme läpi toteutettua ratkaisua, valittuja lisäosia ja niiden tietoturvaa sekä yhteensopivuutta. Arvioimme myös sivustokohtaista ohjelmakoodia tietoturvan ja suorituskyvyn näkökulmasta.

WordPress-sivustojen nykytilanteen auditointi rakentuu erilaisista sisältömoduuleista. Moduuleja on mm. suorituskyky, hakukonenäkyvyys, analytiikka, käytettävyys sekä verkkosivuston kehitysideat. Auditointi on mahdollista toteuttaa yhden tai useamman moduulin kokonaisuutena.

Saavutettavuusauditoinnit teemme lainsäädännön vaatimia WCAG 2.1 -kriteeristön A- ja AA-tasoja vasten. Auditointi on luonteeltaan ensisijaisesti tekninen ja esimerkiksi sisältöjen selkeyteen tai ymmärrettävyyteen emme ota kantaa. Asiakas saa arvioinnin pohjalta raportin, jossa on eroteltu ongelmat kaksiportaisella asteikolla. Käymme raportin läpi asiakkaan kanssa etäyhteyden välityksellä.

Pinterest
Valu Digital Oy logo

Valu Digital Oy:n tarjonta

Auditointi

Lisätietoja

Valu Digital Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Valu Digital Oy:n tarjontaa

Valu Digital Oy:n Auditointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Valu Digital kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia