Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Atostek eRA on Suomen helpoin Kantaan-liityntäpalvelu

TarjontaAtostek eRAn kautta terveydenhuollon tai sosiaalihuollon toimijan Kanta-palveluihin liittyminen on helppoa ja nopeaa. Palvelu sopii kaiken kokoisille toimijoille start-up -yrityksen sovelluksista aina maakuntatason ratkaisuihin. eRA-palveluita voi käyttää selainpohjaisesti tai integroituna potilastietojärjestelmääsi. Sertifiointi ja ylläpito on jo hoidettu puolestasi.

eRA kattaa kaikki Kanta-palvelut, kuten potilas- ja sosiaalitiedon arkistot, reseptit, erilaiset lääkärintodistukset ja -lausunnot, ostopalveluvaltuutuksen sekä kuvantamisen arkiston.

Kaikkiin eRA-palveluihin kuuluu eRA SmartCard-ajuri, jonka avulla autentikointi toimikortilla ja sähköinen allekirjoitus onnistuvat. Ajuri on saatavilla myös iOS- ja Android-järjestelmiin, ja sen voi ostaa myös erikseen.

Ota eRA käyttöön heti tai lisää se potilastietojärjestelmääsi

Atostek eRA sopii kaikille. Sen voi ottaa käyttöön pienemmälläkin vastaanotolla helposti ja nopeasti selainpohjaisena tai sitä voi käyttää myös alustana jollekin täysin uudelle sovellukselle.

Lue lisää: https://www.atostek.com/era/

Pinterest
Atostek Oy logo

Atostek Oy:n tarjonta

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Lisätietoja

Atostek Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Atostek Oy:n tarjontaa

Atostek Oy:n Terveys- ja sosiaalipalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Atostek kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia