Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakkuudenhallinta Tuntinetti-CRM:llä

TarjontaAsiakassuhteiden tehokas hallinta on tärkeä tuottavuustekijä – pysyt ajan tasalla liiketoiminnan kokonaistilanteesta ja sinulla on asiakkuudenhallintajärjestelmän myötä mainio työkalu liiketoiminnan kehittämiseen monilla osa-alueilla.

Tärkein asia, joka osoittaa CRM-ratkaisun tarpeen, on perusteissa: yritysten liiketoiminta perustuu asiakassuhteisiin, asiakkaan tuntemiseen, asiakkaan toivomusten tuntemiseen ja siihen, miten asiakkaan saa palaamaan. CRM:n avulla voit säilyttää yrityksen joustavuuden samalla, kun laajennat liiketoimintaasi seuraavalle tasolle. Tuntinetti CRM mahdollistaa asiakassuhteiden hoitamisen keskitetysti.

  • Sisältää: Asiakkaat, yhteyshenkilöt, lisätiedot, liitedokumentit, hinnastot, projektit, sopimukset,

muistutukset, kalenterit

Tallenna yrityksen esitteet, lomakkeet ja markkinointimateriaali Tuntinetti CRM järjestelmään. Lähetä helposti ja nopeasti asiakkaille ja prospekteille. Tuntinetti tarjoaa kaikille käyttäjille ryhmäkalenterin. Voit luo tapaamisia useille käyttäjille ja vahvistaa tapaamiset helposti asiakkaille ja prospekteille.

Pinterest
Tuntinetti logo

Tuntinetti:n tarjonta

Asiakkuudenhallinta CRM

Lisätietoja

Tuntinetti:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Tuntinetti:n tarjontaa

Tuntinetti:n Asiakkuudenhallinta CRM -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tuntinetti kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia