Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakaspalvelun ulkoistaminen

TarjontaFinnchatin koko toiminnan tarkoituksena on tarjota laadukasta asiakaskokemusta. Emme ole halvin palveluntarjoaja, mutta teemme aina kaikkemme palvelumme laadun eteen, jotta loppuasiakas saa hyvän asiakaskokemuksen.

Uskomme, että hyvä asiakaskokemus lähtee henkilöstökokemuksesta. Henkilöstömme vaihtuvuus on alalla poikkeuksellinen alhainen ja pidämme huolta työntekijöiden hyvinvoinnista, mikä näkyy korkeana työtyytyväisyytenä. Tämä heijastuu myös henkilöstön työmotivaatioon loppuasiakkaiden suuntaan, esimerkiksi reklamaatioprosenttimme on äärimmäisen alhainen.

Johtaminen: 15-20 hengen tiimiä johtaa palvelujohtaja, jonka oikeana kätenä on tiimin valmentaja. Tiimin valmentaja sparraa jokaista kerran viikossa ja pitää yllä laadukkaan palvelun kulttuuria. Tiimejä Finnchatilla on kolme. 

Resursointi: Resursoimme asiakkaillemme 2-6 henkilöä jotka tekevät 95 % asiakaskohtaamisista. Näistä henkilöistä yksi on sivustovastaava, jonka tehtävä on päivittää ja ylläpitää asiakaskohtaista wikiä, eli tietopankkia joka sisältää kaiken tarvittavan laadukkaaseen palveluun. 

Tavoitteet: Laadukas kohtaaminen on tehokkuutta tärkeämpää. Uskomme siihen, että parempia tuloksia saavutetaan tekemällä asioita paremmin, ei nopeammin.

Työkalut: Asiakaskohtainen wiki, jatkuvat koulutukset ja sparrit yhdessä asiakkaan kanssa sekä sisäisesti tiimivalmentajan vetäminä, erilaiset tukijärjestelmät, workshopit.

Etkö tiedä, mistä asiakaspalvelun uudistaminen tai ulkoistamisen suunnittelu pitäisi aloittaa? Asiantuntijamme muodostavat yrityksellenne suunnitelman, miten eri kohderyhmiä voidaan palvella ja kuinka asiakaspalvelusta syntyy tuottava yksikkö kuluerän sijaan.

Kymmenen vuoden kokemuksemme eri toimialojen ostoympäristöjen muutoksesta, aidoista asiakaskohtaamisista verkkokanavissa sekä näkemys asiakaspalvelusta tekevät meistä osaavan suunnittelu- ja kehityskumppanin.

Analysoimme organisaationne asiakaspalvelun nykytilanteen ja teemme selkeän toteutettavissa olevan suunnitelman asiakaspalvelukokonaisuuden nykyaikaistamiseksi.

Lue lisää asiantuntijapalveluistamme

 “Tykkään hirveästi teidän tone of voicesta, siinä on kiva twisti miten asiakkaat kohdataan Finnchatilla. Olette selkeästi asiakaspalvelun ammattilaisia.

- Susanna Salkolahti, Visma Enterprise Oy

Miten voi olla mahdollista, että palveluihimme liittyvä laki ja monimutkaiset tiedot on omaksuttu niin nopeasti ja meidän kannaltamme vaivattomasti.

Finnchattiläiset oppivat todella hyvin palautteesta ja kehittävät sen perusteella palveluitaan jatkuvasti. Toiminta on ollut nopeaa ja todella ammattimaista.

- Lars Albäck, Vastuu Group

Suosittelisin Finnchattia sellaisille organisaatioille, jotka haluavat kehittää monikanavaista palvelua ja tarvitsevat ammattitaitoisia resursseja asiakaskohtaamisten hoitamiseen. Olen vaikuttunut siitä, miten hyvin Finnchatilla otettiin meidän haastava ja moninainen toimiala haltuun.”

- Antti-Oskari Peltonen, K-Rauta

“Toistuvan työn ulkoistaminen Finnchatille mahdollistaa sen, että asiakaspalvelumme omat henkilöt pystyvät keskittymään vaativaan asiantuntijatyöhön.”

- Sara Taavitsainen, Smartum

Pinterest
Finnchat Oy logo

Finnchat Oy:n tarjonta

Asiakaspalvelu

Lisätietoja

Finnchat Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Finnchat Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Finnchat Oy:n Asiakaspalvelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiToimiva kumppanuus asiakaspalvelun suunnittelusta toteutukseen – Case: Vähänkäytetty.fi

Miten verkkokaupan asiakaspalvelun nykyaikaistaminen sekä ulkoistamisen suunnittelu- ja toteutusprosessit viedään Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Verkkokaupparatkaisut, Asiantuntijapalvelut, +10 muutaKonsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, asiakaspalvelun kehittäminen, referenssi, asiakaspalvelun ulkoistaminen, help center, chatbot, chat-palvelu, kustannussäästö

ReferenssiChat-palvelu avustaa verkkokaupan myyntiä – Case: K-Rauta

Miksi verkkokaupan kannattaa ulkoistaa chat-palvelu? Kysyimme asiaa K-Raudan palvelupäälliköltä Antti-Oskari Peltoselta . Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Myynti, Viestintä, +13 muutaAnalytiikka, Ketterät menetelmät, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Toteutustyö, verkkokauppa, chat-palvelu, myynninedistäminen, Myynnin kehittäminen, verkkokauppa chat, verkkokaupan ratkaisut, referenssi, k-rauta

ReferenssiChatbotin ja Chat-palvelun tuloksellinen yhteispeli – Case: Visma Enterprise Oy

Miten chatbotin ja henkilökohtaisen chat-palvelun yhteispeli edistää myyntiä ja hyvää asiakaspalvelukokemusta? Kysyimme Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Markkinointi, +23 muutaMyynti, Viestintä, Analytiikka, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys, Asiantuntijapalvelut, IT, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, chat, ulkoistettu chat, chat-palvelu, chatbot, intercom, asiakaskokemus, Digitaalinen asiakaskokemus, asiakaspalvelu, onboarding, myynninedistäminen, Visma

ReferenssiChat-palvelu tukee liiketoiminnan kehittämistä – Case: Vepsäläinen

Miten Finnchatin chat-palvelu tukee Vepsäläisen myyntiä ja liiketoiminnan kehittämistä? Kysyimme asiaa Vepsäläisen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Myynti, Kauppa, +5 muutachat-palvelu, verkkokauppa, ecommerce, asiakaspalvelu, vepsäläinen

ReferenssiTuloksekasta palvelua ostopolun eri vaiheissa – Case: Leppäkoski

Millainen chat-palvelu soveltuu energia-alalle, jossa palvellaan useita eri sidosryhmiä ja minkälaisia tuloksia chat-palvelulla Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Markkinointi, +20 muutaMyynti, Viestintä, Analytiikka, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys, Raaka-aineet ja energia, chat, chat-palvelu, chatbot, ulkoistettu chat, asiakaspalvelu, Digitaalinen asiakaskokemus, asiakaskokemus, intercom, Ostoprosessi, leppäkoski

ReferenssiChat ohjelmistoyrityksen palvelukanavana – Case: Vertex Systems

Miten chat-palvelu soveltuu teollisuuden alaa palvelevalle ohjelmistoyritykselle ja minkälaisia tuloksia sen avulla on saatu? Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Hankinta, +16 muutaMarkkinointi, Myynti, Viestintä, Analytiikka, Auditointi, Integraatiot, Webkehitys, IT, Tuki- ja ylläpitotyö, chat-palvelu, chatbot, intercom, asiakaspalvelu, asiakaskokemus, Digitaalinen asiakaskokemus, myynninedistäminen

ReferenssiKirjallisen asiakaspalvelun onnistunut ulkoistaminen – Case: Smartum

Kuinka kirjallisten kanavien asiakaspalvelu on ulkoistettu menestyksekkäästi? Kysyimme asiaa Smartumin Customer Succes Process Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Viestintä, Analytiikka, +19 muutaKetterät menetelmät, Laadunvarmistus, Sisällönhallinta, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Toteutustyö, asiakaspalvelun kehittäminen, asiakaspalvelu, chatbot, chat-palvelu, sähköposti, asiakaskokemus, intercom, finnchat, monikanavainen asiakaspalvelu, smartum, help center

ReferenssiChat-palvelu helpottaa isännöitsijöiden arkea – Case: Isännöitsijätoimisto Esa Kortelainen Oy

Miten isännöitsijöiden päivittäistä työtaakkaa voidaan helpottaa chat-palvelun  avulla? Kysyimme asiaa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Viestintä, Laadunvarmistus, +10 muutaSisällönhallinta, Tietoliikennepalvelut, Kiinteistöala, chat-palvelu, ulkoistettu chat, isännöinti, asiakaspalveluchat, asiakaspalvelu, asiakaskokemus, Digitaalinen asiakaskokemus

ReferenssiChatin kautta tuloksia myynnille ja palvelua ihan jokaiselle – Case: Paytrail

Miten chat-palvelulla voidaan auttaa tehokkaasti myyntiä ja samalla tarjota palvelua kaikkien sidosryhmien edustajille? Kysyimme Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Markkinointi, +18 muutaMyynti, Viestintä, Analytiikka, Integraatiot, Laadunvarmistus, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys, Asiantuntijapalvelut, IT, Kauppa, chat-palvelu, chatbot, intercom, asiakaspalvelu, Digitaalinen asiakaskokemus, asiakaskokemus, paytrail

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Finnchat kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia