Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakaslähtöistä projektinhallintaa

post_image
Tarjonta

Asiakaskeskeisyys, selkeät prosessit ja tarkistuslistoihin pohjautuvat käytännöt

Geniem tarjoaa projektinhallintaa, jossa asiakaslähtöisesti, tarkistuslistoja hyödyntäen pidetään huoli siitä, että projektit saavuttavat tavoitteensa. Hyväksi todetut käytännöt ja työkalut takaavat asiakkaalle sen, että projektipäällikkö pitää langat käsissään. Myös vuorovaikutuksen osalta pyrimme avoimuuteen ja kaikki oleelliset projektin aikaiset asiat dokumentoidaan. Noudatamme selkeitä prosesseja, jotka takaavat laadukkaan lopputuloksen sekä läpinäkyvyyden etenemisestä asiakkaalle.

Projektipäällikkömme ovat erikoistuneet laajoihin verkkopalvelutoteutuksiin ja uusia innovaatioita kehittäviin ohjelmistoprojekteihin. Hyödynnämme projektinhallinnassa muun muassa Atlassian Jiraa, Slackia ja Googlen pilvipalveluita, jotta asiakas saa mahdollisimman avointa projektiviestintää.

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa meille sitä, että haluamme olla myös haastamassa asiakasta uusiin ideoihin ja ratkaisuihin, jotka voivat parhaassa tapauksessa vaikuttaa sekä projektin entistä sujuvampaan läpiviemiseen, että asiakkaan liiketoiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Pinterest
Geniem Oy

Geniem Oy:n tarjonta

Projektinhallinta

Lisätietoja

Geniem Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Geniem Oy:n tarjontaa

Geniem Oy:n Projektinhallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiHiippakuntien kotisivukone

Loimme Suomen evankelis-luterilaisten hiippakuntien käyttöön “kotisivukoneen” WordPress Multisite Networkin päälle. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, +6 muutaWebkehitys, WordPress, Järjestöt ja yhdistykset, Toteutustyö, Kirkkohallitus, Hiippakunnat

Premium

ReferenssiSeinäjoen ammattikorkeakoulun verkkopalvelu-uudistus

Teimme Seinäjoen Ammattikorkeakoulun sivustouudistuksen joka julkaistiin kesällä 2017. Toteutuksen keskeinen tavoite oli Lue lisää..

Tagit: Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Graafinen suunnittelu, +16 muutaIntegraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Tietoturva, Webkehitys, WordPress, Julkishallinto, Koulutusala, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, enterprisewordpress, polylang, relevanssi, dryperiaate, wordpressmultisitenetwork, adctivedirectory, customposttype

Premium

ReferenssiBuildie, sai uusia ominaisuuksia!

Buildie-sovellusta kehitetään koko ajan eteenpäin. Nyt voimme ylpeänä esitellä muutaman lisäominaisuuden, jotka Lue lisää..

Tagit: Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, +22 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Webkehitys, Node.js, React, React Native, Asiantuntijapalvelut, Kiinteistöala, Rakentaminen, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiMTKL:n kokonaisvaltainen panostus verkkopalvelu-uudistukseen kannatti!

Tänäkin vuonna saimme olla mukana hyvällä asialla Mielenterveyden keskusliiton sivustouudistuksessa jatkona Tukiliiton, Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Projektinhallinta, Tuotanto, +14 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Webkehitys, WordPress, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, enterprisewordpress, kieliversiot, yrityshaku, checkout

Premium

ReferenssiTampere.Finland -mobiilisovellus

Tampere.Finland -appis tarjoaa kokoelman kaupungin palveluita yhdestä appiksesta. Ytimessä on toimiva julkisen liikenteen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Projektinhallinta, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +18 muutaAnalytiikka, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Paikkatieto GIS, Node.js, React, React Native, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Urheilu, viihde ja virkistys, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, smart city, kaupunkiappis

Premium

ReferenssiSuomen suurin WordPress-toteutus Alman verkkolehtien digimoottorina

Vuonna 2015 Suomen WordPress-markkinoiden panokset kovenivat Alma Median haastettua Geniem Oy:n mukaan sanomalehtiensä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Projektinhallinta, Tietohallinto, Tuotanto, +17 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, WordPress, Media, Toteutustyö, kestävä ruuantuotanto

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Geniem kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Google lieventää eroa mainosten ja hakutulosten välillä
Selainpohjaiset sovellukset yleistyvät toiminnanohjauksessa ja haastavat perinteisen ERP-ajattelun
Top 10 parhaan liiketuloksen per työntekijä tehneet it-yritykset – listalla kolme nettipelejä kehittävää firmaa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia