Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakaslähtöistä projektinhallintaa

post_image
Tarjonta

Asiakaskeskeisyys, selkeät prosessit ja tarkistuslistoihin pohjautuvat käytännöt

Geniem tarjoaa projektinhallintaa, jossa asiakaslähtöisesti, tarkistuslistoja hyödyntäen pidetään huoli siitä, että projektit saavuttavat tavoitteensa. Hyväksi todetut käytännöt ja työkalut takaavat asiakkaalle sen, että projektipäällikkö pitää langat käsissään. Myös vuorovaikutuksen osalta pyrimme avoimuuteen ja kaikki oleelliset projektin aikaiset asiat dokumentoidaan. Noudatamme selkeitä prosesseja, jotka takaavat laadukkaan lopputuloksen sekä läpinäkyvyyden etenemisestä asiakkaalle.

Projektipäällikkömme ovat erikoistuneet laajoihin verkkopalvelutoteutuksiin ja uusia innovaatioita kehittäviin ohjelmistoprojekteihin. Hyödynnämme projektinhallinnassa muun muassa Atlassian Jiraa, Slackia ja Googlen pilvipalveluita, jotta asiakas saa mahdollisimman avointa projektiviestintää.

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa meille sitä, että haluamme olla myös haastamassa asiakasta uusiin ideoihin ja ratkaisuihin, jotka voivat parhaassa tapauksessa vaikuttaa sekä projektin entistä sujuvampaan läpiviemiseen, että asiakkaan liiketoiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Pinterest
Geniem Oy

Geniem Oy:n tarjonta

Projektinhallinta

Lisätietoja

Geniem Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Geniem Oy:n tarjontaa

Geniem Oy:n Projektinhallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiTampereen korkeakouluyhteisön WordPress-kotisivukoneet

Suunnittelimme ja toteutimme vuosien 2018 ja 2019 aikana Tampereen korkeakouluyhteisölle 5 kpl “kotisivukoneita” eli Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Projektinhallinta, Tuotanto, Auditointi, +13 muutaIntegraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Webkehitys, WordPress, Järjestöt ja yhdistykset, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, kotisivukone, haka-kirjautuminen, Tuni

Premium

ReferenssiMTKL:n kokonaisvaltainen panostus verkkopalvelu-uudistukseen kannatti!

Tänäkin vuonna saimme olla mukana hyvällä asialla Mielenterveyden keskusliiton sivustouudistuksessa jatkona Tukiliiton, Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Projektinhallinta, Tuotanto, +14 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Webkehitys, WordPress, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, enterprisewordpress, kieliversiot, yrityshaku, checkout

Premium

ReferenssiTampere.Finland -mobiilisovellus

Tampereen kaupungilla ei ollut mobiilisovellusta, joka kokoaa yhteen palveluun joukkoliikenteen tärkeimmät verkkopalvelut, Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Projektinhallinta, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +18 muutaAnalytiikka, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Paikkatieto GIS, Node.js, React, React Native, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Urheilu, viihde ja virkistys, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, smart city, kaupunkiappis

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Geniem kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia