Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakashankinnan ja asiakkuudenhallinnan ratkaisut myynnin kasvattamiseen

post_image

TarjontaTarjoamme asiakkaillemme markkinoiden pirteimmät työkalut asiakashankintaan ja asiakkuudenhallintaan. Ratkaisumme koostuvat pilvipalveluna toimivasta CRM-järjestelmästä ja sen ympärille rakennetuista mobiilisovelluksista. Vahvuutemme on pilven ja mobiilisovellusten saumaton yhdistäminen, mikä tuo lisää tehoa myyntiin. Pilvipalvelumme alustana on Amazon Web Service, joka on alansa suurin toimija.

Asiakkaamme ovat B2B-yrityksiä, jotka haluavat kasvattaa myyntiään ja automatisoida myynnin rutiineja. Ratkaisumme tukevat myyntiä niin toimistolla kuin kentälläkin ja helpottavat myynnin aktiviteettien saumatonta hallintaa. Kokemuksemme mukaan mobiili näyttelee yhä suurempaa osaa myyntityössä, ja sen vuoksi olemme panostaneet CRM-järjestelmän ja mobiilisovellusten yhdistämiseen.

Sovellukset eivät vain tuo kaikkea CRM-järjestelmän tietoa käytettäväksi älypuhelimella, vaan sen lisäksi tarjoavat myös uusia ominaisuuksia esimerkiksi puheluiden ja tapaamisten kirjaamiseen ja hallintaan. Laaja osaamisemme kehityksestä ja integraatioista mahdollistaa vastaamisen erilaisiin tarpeisiin, ja ratkaisujen yhdistämisen myös muihin järjestelmiin tarvittaessa.

Lue lisää sivuiltamme ratkaisuistamme:

LUNNI360

SALES ADVISOR

LUNNI.FI

Pinterest
Lunni Oy logo

Lunni Oy:n tarjonta

Myynti

Lisätietoja

Lunni Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Lunni Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Lunni Oy:n Myynti -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Lunni kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia