Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Analytiikka – ei arvailua

TarjontaTiedättekö, minkälaista dataa keräätte palvelustanne, ja miksi? Noudattaako se GDPR:n vaatimuksia? Osaatteko tulkita dataa, ja luotatteko siihen, että sen pohjalta voi turvallisesti tehdä liiketoimintaa ohjaavia päätöksiä?

Verkkoanalytiikan tiimillämme on kattava kokemus vaativan analytiikan määrittelystä ja toteutuksesta liiketoimintakriittisiin digipalveluiden. Emme kerää dataa vain sen keräämisen vuoksi, vaan jotta sitä voidaan hyödyntää digitaalisten toimintojenne kehittämiseksi.

Autamme teitä, olipa tavoitteenanne konversion (CR) tai käyttäjäkokemuksen (UX) optimointi, tai mikäli haluatte ohjata parempaa ja kohdennetumpaa liikennettä palveluunne (SEO, SEM). Analytiikkapalveluihimme kuuluvat Google ja Adobe sekä Matomo-työkalut.

  • Data Engineering
  • Analyysi & optimointi
  • Datavetoinen kulttuuri
Pinterest
Wunder logo

Wunder:n tarjonta

Analytiikka

Lisätietoja

Wunder:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Wunder:n tarjontaa

Wunder:n Analytiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wunder kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia