Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Älykkäät verkko- ja mobiilipalvelut

TarjontaOsana palvelutoteutuksiamme hyödynnämme erityisesti Google Cloud AI -rajapintoja sekä omia koneoppimisen toteutuksia joko pilvipalveluna tai vaikka mobiililaitteeseen vietynä. Tyypillisiä sovelluskohteita ovat esim. kuvantunnistus ja analysointi sekä puheentunnistus. 

Kaira Proof of Intelligence -palvelumme on nopea tapa päästä alkuun koneoppimisen hyödyntämisessä osana liiketoimintaa.

Mitä tekoäly on?

Tekoälyllä viitataan sellaisiin tietokoneen suorittamiin tehtäviin, jotka ihminen on perinteisesti tehnyt. Organisaatiolla on tietomassoja, joita ihminen käy läpi, jäsentelee niitä ja suorittaa tiettyjä toimintoja. Nyt nämä rutiinitehtävät annetaan tietokoneen hoidettavaksi, jolloin ihmiselle jää enemmän aikaa muille tehtäville.

Tekoäly eroaa muista teknologioista kahdella tavalla:

  1. Tekoäly oppii. Kehitysvaiheessa palvelua opetetaan ratkaisemaan ongelmia erilaisissa tilanteissa. Sen avulla voidaan kehittää muun muassa itse ohjautuvia autoja. Ennalta emme voi ennustaa kaikkia tilanteita, joihin auto voi joutua. Sen vuoksi auton pitää osata tehdä päätöksiä uudessa tilanteessa aiemmin opetettujen sääntöjen perusteella.
  2. Tekoälyn avulla voidaan päästä täysin uudenlaisiin ja ennalta-arvaamattomiin lopputuloksiin. Tekoälyä eivät rajoita samat rutiininomaiset ajatteluntavat kuin ihmistä, mikä lisää sen luovuutta. Esimerkiksi aineistoa luokiteltaessa tekoäly voi löytää siitä sellaisia luokkia, joita ihmiset eivät ole havainneet.

Mihin sitä voi hyödyntää?

Tekoälyn avulla voit ratkaista toisteisia ongelmia. Jos sinulla on paljon dataa, esimerkiksi tekstiä, numeroita, äänitettyjä puheluita, videoita tai kuvia, voit tekoälyn avulla tunnistaa siitä elementtejä, analysoida aineistoa, ennustaa tulevia trendejä tai ratkaista erilaisia ongelmia.

Tässä muutama käytännön esimerkki meiltä ja maailmalta:

  • Kuvantunnistus. Lisäsimme SSAB:n Smart Steel -sovellukseen kuvantunnistus-ominaisuuden. Sovelluksen avulla asiakas voi tunnistaa tuotteen ja saada siitä lisätietoa. Kun asiakas skannaa puhelinsovelluksella tuotteessa olevan tunnisteen, hän voi tarkastella ainetodistuksia tai antaa palautetta tuotteesta.
  • Luetun ymmärtäminen. Tekoälypalvelut osaavat vastata kysymyksiin uuden tekstin pohjalta jopa hieman ihmistä paremmin. Sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi pitkien lakitekstien ymmärtämiseen. Tutkijoillekin tekoäly tarjoaa keinoja käsitellä ja analysoida valtavia tietomassoja.
  • Äänen tunnistaminen. Kun lataat videon YouTubeen, voit lisätä sille automaattisesti tekstityksen, joka perustuu äänentunnistukseen. Sen avulla voidaan myös automatisoida osa asiakaspalvelun puhelinpalvelusta. Palvelu tunnistaa, mitä asiakas sanoo, ja ohjaa hänet nopeammin palveluketjussa oikeaan suuntaan.
  • Tulevien trendien ennustaminen. Esimerkiksi Spotify osaa aiemmin kuuntelemasi musiikin perusteella ennustaa, millaista musiikkia haluat seuraavaksi kuunnella.

Lue lisää Taito Unitedin sivuilta.

Pinterest
Taito United Oy logo

Taito United Oy:n tarjonta

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Lisätietoja

Taito United Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Taito United Oy:n tarjontaa

Taito United Oy:n Tekoäly (AI) ja koneoppiminen -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taito United kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia