Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ajankohtaista palkkahallintoa oikea-aikaisesti ja asiakaslähtöisesti

post_image

TarjontaPalkkahallintoon liittyvän asiantuntijuuden, muuttuvan toimintaympäristön ja tiedon hallinnan ylläpitäminen on yrityksille usein haasteellista. Palkkahallinnon ammattilaisemme huolehtivat, että kaikilla asiakkaillamme, koosta ja toimialasta riippumatta, on käytössään optimaalisin ja kustannustehokkain ratkaisu sekä laaja asiantuntemuksemme erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Kokonaisratkaisuumme kuuluu palkkahallinnon verkkoportaali, mobiiliratkaisut, raportointi, sujuva palkkaprosessi ja vahva tuki palkkahallinnon hoitamiselle. Tarpeen mukaan palvelukokonaisuuteen on yhdistettävissä myös osaamisen ja suorituksen johtamisen työkaluja sekä matka- ja kululaskujen hallinta.

Käytämme palkkahallinnon palveluissamme markkinoiden nykyaikaisimpia järjestelmiä. Teemme yhteistyötä monipuolisesti eri toimijoiden kesken aina viranomaisista järjestelmäratkaisujen tarjoajiin.

Pinterest
NORIAN logo

NORIAN:n tarjonta

HR

Lisätietoja

NORIAN:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta NORIAN:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

HR
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

NORIAN:n HR -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

NORIAN kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia