Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aika siirtyä yksittäisistä kehittäjistä kokonaisiin tiimeihin

TarjontaDigitalisaatiohuuma alkoi 2010-luvulla. Sen aikana yritykset ovat ostaneet kasapäin mageita digihankkeita, palkanneet koodareita ja siten edistäneet digitaalista agendaansa. Tulokset ovat kuitenkin jääneet alhaisiksi busineksen näkökulmasta ja siksi on aika muuttaa myös ostamisen malleja.

Tarjoamme Coredossa kokonaisia ohjemistokehitystiimejä asiakkaidemme tarpeisiin luoden pitkäkestoisen yhteistyön, jonka tuloksena kannamme vastuusta tuloksista. Yksittäisen koodareiden sijasta voit ostaa meiltä kokonaiseen tiimin joka on kasattu juuri teidän yhtiön tarpeita varten. Yleensä tällainen tiimi koostuu muutamasta back-end kehittäjästä, front-end kehittäjä, UX/UI suunnittelija, projektipäällikkö sekä testiautomaatiokehittäjä.

Kokonainen tiimi on oikea valinta kun yhtiösi haluaa kasvaa nopeasti, tuotteiden tuominen markkinoille halutaan tehdä mahdollisimman nopeasti ja haluatte päästä käsiksi tiimeihin joissa on useiden vuosien kokemusta.

Pinterest
Coredo Oy logo

Coredo Oy:n tarjonta

Tuotekehitys ja suunnittelu

Lisätietoja

Coredo Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Coredo Oy:n tarjontaa

Coredo Oy:n Tuotekehitys ja suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Coredo kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia